Přejít k hlavnímu obsahu

BWgaming s novou cs 1.6 sekcí

28. 7. 2011 | 12:56 Counter Strike 1.6
Tuzemská organizace, známá jako BWgaming.eu přibírá pod svá křídla novou Counter-Strike 1.6 sekci.BWgaming přijímají slovenskou sekci, kterou vede Miroslav "neverim" Vyzváry. Obě strany se na spolupráci dohodly poté, co slovenská pětka opustila herní organizaci SNOOPY, s vidinou lepšího zázemí. Tým po změnách v sestavě usilovně trénuje a chystá se na maďarský BECUP, kde se pokusí uhrát co nejlepší výsledek.
Výchozí obrázek

Tuzemská organizace, známá jako BWgaming.eu přibírá pod svá křídla novou Counter-Strike 1.6 sekci.

BWgaming přijímají slovenskou sekci, kterou vede Miroslav "neverim" Vyzváry. Obě strany se na spolupráci dohodly poté, co slovenská pětka opustila herní organizaci SNOOPY, s vidinou lepšího zázemí. Tým po změnách v sestavě usilovně trénuje a chystá se na maďarský BECUP, kde se pokusí uhrát co nejlepší výsledek.

Leader sekce se k přestupu vyjádřil následovně, "Začnem, ako v každom mojom oficiálnom vyjadrení. Nebudem písať vyjadrenia typu: chceme byť TOP a že chceme konkurovať TOP teamom v Európe, proste sa budeme snažiť trénovať, hrať čo najviac a výsledky sa už podľa toho dostavia. Či budeme TOP, alebo nie to ukáže len čas. Tí, ktorí nás poznajú, nech si urobia mienku sami, tí ktorí nie, nech nesúdia. Samozrejme sa chcem poďakovať bw gamingu, že nám dôverujú a dali nám šancu. Držte nám palce."

Na adresu hráčů se vyjádřil i majitel BWgaming Stanislav "A3sport" Písek, "Jsem velmi rád, že jsme se s klukama dohodli. Pro přijmutí tohoto týmu jsem se nerozhodl jen díky jejich kvalitě a výsledkům, ale především díky profesionálnímu a férovému jednání leadera sekce. Psalo mi spoustu CS týmů s žádosti o vstup do našeho klubu, ale mám-li být upřímný, z některých se mi zvedal žaludek. Jsem přesvědčený, že tohle byl správný krok pro BWgaming. Uvidíme, jak se kluci předvedou na Becupu." 

Nová sekce BWgaming o.s.

{#Slovenská Republika} Miroslav "neverim" Vizváry
{#Slovenská Republika} Roman "RAMAN" Kužel
{#Slovenská Republika} Martin "Ch1ppy" Tihelka
{#Slovenská Republika} Matej "Akynos" Danáš
{#Slovenská Republika} Martin "matto" Jančovič

Zdroj: BWgaming
Štítky: BWgaming