Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: MOBA Games hledají novou krev

11. 8. 2011 | 13:44 Všechny hry
Tisková zpráva - Jak jistě mnozí z vás ví, je zde i portál o jiných MOBA hrách než je League of Legends. Vzhledem k tomu, že se stále ještě rozjíždí je třeba na něj pořádně upozornit a ukázat vám co na něm můžete najít.Proto jsme si pro vás připravili tento trailer, který vám přiblíží obsah MOBA Games, ale také to co vlastně MOBA hra znamená. Proto neváhejte a také nás navštivte na našem webu.www.mobagames.cz
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Jak jistě mnozí z vás ví, je zde i portál o jiných MOBA hrách než je League of Legends. Vzhledem k tomu, že se stále ještě rozjíždí je třeba na něj pořádně upozornit a ukázat vám co na něm můžete najít.

Proto jsme si pro vás připravili tento trailer, který vám přiblíží obsah MOBA Games, ale také to co vlastně MOBA hra znamená. Proto neváhejte a také nás navštivte na našem webu.

www.mobagames.cz

Také bychom vás rádi pozvali na již probíhající nábor nových redaktorů a zájemců o to psát na MOBA Games články. Pár z Vás se nám již ozvalo, ale ukázalo se, že na danou pozici bohužel nemají. A co vy? Myslíte si, že na to máte? Dokažte to a napište nám na náš email! Stačí nám vědět Váš věk, zkušenosti s AJ či NJ, proč se chcete stát naším redaktorem a jaké zkušenosti máte s MOBA hrami + CMS (redakční systém).

Své žádosti pište na email: whiterabbit (zavináč) leagueoflegends (tečka) cz

Štítky: MOBA Games