Přejít k hlavnímu obsahu

GamesCom 2011: CLG vyhrávají skupinu B

18. 8. 2011 | 22:06 League of Legends
17:07 CLG si pohlídali výhru, čímž získávají prvenství ve skupině!16:52 HotshotGG právě ukradl barona! fnatic se i v nezáviděníhodné pozici dobře drží a stále mají dostatek věží. Malou výhodou fnatic do dalších teamfightů je fakt, že nejnafeeděnější postavou tohoto týmu je Lamia s Ashe, který již vlastní Phantom Dancer, Infinity Edge i Bloodthirster.
Výchozí obrázek

17:07 CLG si pohlídali výhru, čímž získávají prvenství ve skupině!
16:52 HotshotGG právě ukradl barona! fnatic se i v nezáviděníhodné pozici dobře drží a stále mají dostatek věží. Malou výhodou fnatic do dalších teamfightů je fakt, že nejnafeeděnější postavou tohoto týmu je Lamia s Ashe, který již vlastní Phantom Dancer, Infinity Edge i Bloodthirster.
16:39 CLG bez problémů kontrolují hru. Orianna se ukazuje jako příliš silný pick, hlavně v porovnání s Kassadinem, který proti ní na lajně neměl šanci. Jedinou slabinou CLG se zatím zdá být Kog Maw. Jaký však budou mít netradiční hrdinové vliv na hru ve chvíli, kdy dokončí své buildy?
16:12 Picky jsou extrémně zajímavé - CLG mají Oriannu a Gangplanka, kteřížto jsou v tomto patchi ještě oba mnohými považováni za OP hrdiny. K tomu však bigfatjiji vzal Kog Mawa, což je velice netradiční a zajímavý pick! fnatic pickoval konzervativně, jediným netradičním pickem je Kassadin, jehož cílem je counterovat právě Kog Mawa. Shushei hraje Gragase.
15:45 Dalším zápasem se rozuzlí nejdůležitější část pořadí skupiny B! Vyhrají ji fnatic či CLG? Sledujte živě již za malý moment!
15:31 SK se stávájí první vyřazeným favoritem GamesComu! Po dnešním výkonu, kterým se ani nepřiblížili k těm, které předváděli v kvalifikaci na tuto soutěž. SK nedokázali zničit jedinou věž CLG. Rozhodnutí nezabanovat Nidalee proti Hotshotovi se krutě vymstilo. Ani dvojice Candy Panda + Nyph, kteří naprosto dominovali bot lane, nedokázala hru zvrátit ve prospěch evropského týmu.
15:13 SK se prozatím klidnou hrou povedlo srovnat stav. Candy Panda a Nyph dominují spodní lajně v přímém střetu proti bigfatjijimu a Elementzovi. Je však otázkou, jak budou SK schopni odolovávat split pushům, které určitě přijdou od Hotshotovy Nidalee.
15:06 CLG zatím nad SK vyloženě dominují. SK Gaming vypadají zaskočeně. Vyloženě dnes nejsou ve své kůži. Na druhou stranu SK často bývají silnější v lategame. Uvidíme, jak se předvedou právě později ve hře.
14:20 fnatic vítězí. V dalším zápasu se střetnou SK a CLG.
14:10 fnatic přes určité earlygame potíže nejspíš nepřipustí žádné překvapení, mezi nimi a Fx pomalu narůstá převaha v prospěch právě těchto favoritů.
13:51 fnatic ze začátku hry dominovali, Fx však díky zvládnutému teamfightu a získanému draku přebírají otěže a momentálně hru kontrolují.
13:09 Fx na krátkou chvilku vykřesali naději, následně však CLG vyhrávají baron fight, následně rozbíjí celou bázi Fx a vyhrávají hru.
12:52 saintvicious a HotshotGG právě ve dvou zabili barona, následně CLG skvěle vyhráli dva teamfighty, v níž se jim podařilo neztratit jediného člena týmu. Pokud se Fxne postarají o několik překvapení, hra už se asi jen dohraje...
12:40 Frag eXecutors zatím hrají poměrně vyrovnanou hru proti Counter Logic Gaming. CLG vypadají trošku zaskočeně, uvidíme, jak se hra vyvine.
12:00 SK Gaming právě v zatím nejnapínavější a nejvyrovnanější hře turnaje podléhají týmu fnatic.MSI!

O prvních postupujících do playoff Intel Extreme Masters ve hře League of Legends je již rozhodnuto - postup si vybojovaly týmy Millenium a Team SoloMid. Jejich soupeři vzejdou z lítých bojů, které se uskuteční již zítra.

Týmy skupiny B
{#Evropská unie} fnatic.MSI
{#Evropská unie} SK Gaming
{#Spojené státy americké} Counter Logic Gaming
{#Polsko} Frag eXecutors

Všechny níže zmíněné zápasy můžete sledovat zde!

A o tom, že zítřejší den nezačne nijak ospale, myslím není třeba diskutovat. Hned v prvním utkání skupiny B se střetnou dva velcí aspiranti na celkové vítězství v turnaji, a to fnatic.MSI a SK Gaming! Zápas začíná již krátce po desáté hodině (dle oficiálního rozpisu v 10:10).

Hned další zápas skupiny A bude stěžejní pro Frag eXecutors, kteří papírově nepatří zrovna mezi favority tohoto turnaje. O tom, že to v této skupině nebudou mít nijak jednoduché, svědčí také fakt, že se údajně již v 12:10 postaví Counter Logic Gaming, jež byli mnohými dlouho považováni za nejlepší tým světa.

Následně se v 13:05 utkají fnatic.MSI s Frag eXecutors. Zápas Fragů proti CLG v mnohém napoví, jakou šanci následně budou mít proti fnatic či SK.

Pokud ve 14:20 nebudete někde u vody, určitě si zapněte stream - zápas Counter Logic Gaming proti SK Gaming bude nejspíš patřit k tomu nejlepšímu, co na GamesComu uvidíme.

SK se hned poté, dle rozpisu již v 15:35, utkají s Frag eXecutors. Ve stejnou dobu se dle rozpisu mají utkat CLG s fnatic, což je další ze zápasů, které byste si neměli nechat ujít.

Je však možné, že dojde k nějakému zdržení, nebo že se ESL rozhodne vysílat všechny zápasy tak, jak půjdou jeden za druhým. Zůstaňte proto s námi, jakoukoli další změny rozpisu vám promptně zprostředkujeme!

Pro výsledky skupiny A navštivte naši předchozí zprávu. Pokud vás zajímá rozbor formy týmů, či změny metagame, přečtěte si naše preview k turnaji. Toužíte-li spatřit, jak vypadá herní mod Dominion, gameplay video je k dispozici na Youtube.