Přejít k hlavnímu obsahu

Představení první sezóny League of Legends

1. 9. 2011 | 21:18 League of Legends
Hra League of Legends se na našem portálu velmi dobře uchytila. A protože se pomalu blíží start sezóny, přinášíme vám informaci, co všechno se chystá v této hře.
Výchozí obrázek

Hra League of Legends se na našem portálu velmi dobře uchytila. A protože se pomalu blíží start sezóny, přinášíme vám informaci, co všechno se chystá v této hře.

Počítat můžete opět s pravidelnými NightCupy, které se budou konat každou sobotu - stejně jako nyní. Hlavní novinkou ale bude liga a úprava pravidel.

Historický první League of Legends liga v České republice a na Slovensku odstartuje na konci měsíce září a bude se do ní moci kvalifikovat jakýkoliv tým, který má ve své sestavě minimálně tři hráče sídlící v České republice nebo na Slovensku.

Další informace ohledně ligy zveřejníme již brzy, nyní vám pouze naznačíme sytém ligy, těšit se můžete na atraktnivní herní formát, sázky, průběžnou reportáž a také obrovskou porci MČR bodů pro její účastníky.

Novinky v pravidlech

Screenshoty - prosím, aby jste používali tento odkaz: http://myweb.stedwards.edu/megang/champselect_2.swf - stačí vyplnit a "vyscreenovat" obrazovku, tak jak jste zvyklí normálně, takhle dělejte pouze bany a picky, výsledek prosím dělejte normálně (podrobněji rozepsané to najdete v pravidlech u turnaje).

Host - do druhého kola (včetně freewinů),  je povolen pro všechny, tudíž už nemusí hosta schvalovat protější  tým.  Po druhém kole, už musí být host schválen protějším týmem.

First Pick - má tým výše postavený v žebříčku MČR kvalifikace, při nerozhodném postavení v žebříčku MČR kvalifikace (stejný počet bodů) rozhoduje postavení  v seznamu registrovaných týmů.

First Ban + Výběr strany - má tým, níže postavený v žebříčku MČR kvalifikace, při nerozhodném postavení v žebříčku MČR kvalifikace (stejný počet bodů),  rozhoduje postavení v seznamu registrovaných týmů. Výběr strany- Možnost výběru strany má tým níže postavený v žebříčku MČR kvalifikace, při nerozhodném postavení v žebříčku MČR kvalifikace (stejný počet bodů),  rozhoduje postavení v seznamu registrovaných týmů,(Toto pravidlo nemusí být využito, pokud je oběma týmům jedno, na které straně hrají.)

GAME-ID - musí být správně vyplněné, pokud nebude, provinilý tým kontumačně prohrává.(pokud upozorníte admina před začátkem turnaje, že jste si změnil game-id , ale doposud se vám na profilu nezměnilo, dostáváte "imunitu". Admin vám musí odpovědět a sám vám jí dát).

O lize

PLATÍ PRO 16 TÝMŮ

16 týmů bude rozděleno do 4 skupin po 4 týmech. Mezi sebou tyto týmy odehrají dva vzájemné zápasy. Nejlepší dva celky z každé skupiny postoupí do play-off, zbylé dva týmy do play-out, kde budou bojovat o záchranu v Lize.

Play-off

Osm týmů bude nasazeno proti sobě a utká se v bo3 FDE systému o 4 postupová místa ve finále, které proběhne stejným formátem jako minulý ročník (skupiny + bo3 SE).

Play-out

Osm týmů bude nasazeno proti sobě a utkají se v FDE bo3 (LB bo1) turnaji. Pouze finalisté tohoto miniturnaje si zajistí setrvání v lize. Týmy, které vypadnou v prvním kole LB, vypadnou z ligy okamžitě.

Po dohodě s hráči, budeme na PLAYzone.cz hrát pouze 5v5 ligy

NightCupy

V jaký další den, byste uvítali League of Legends NightCup?