Přejít k hlavnímu obsahu

Xerath, the Magus Ascendant

27. 9. 2011 | 21:12 League of Legends
 Summoneři, přinášíme vám nového hrdinu Xerath, the Magus Ascendant.Xerath, the Magus Ascendant, je náš nový kouzelník v League of Legends.  
Výchozí obrázek

 

Summoneři, přinášíme vám nového hrdinu Xerath, the Magus Ascendant.

Xerath, the Magus Ascendant, je náš nový kouzelník v League of Legends.  

Jeho herní styl přináší novou cestu jak se chopit role mága – dělostřeleckými útoky a obléháním. Základem je jeho schopnost Locus of Power. Způsobí sice Xerathovu nehybnost, ale několikanásobně zvýší jeho kouzlům dosah a průnik nepřátelskou obranou. To mu skvěle umožňuje pálit na celou oblast dokud efekt znehybnění opět neustoupí, aby se dále mohl chovat jako běžná postava mága. Díky svému dosahu může Xerath používat plošná kouzla ke způsobení velké škody všem v dané oblasti. Arcanopulse, jeho bread-and-butter schopnost, střílí s lehkým zpožděním paprsky do oblasti, kdy každý výboj způsobí nezanedbatelné poškození. Arcane Barrage, jeho ultimátka, mu umožní vypustit až tři výbušniny dalekého dosahu, které zmapují oblast a způsobí v ní poškození. Za účelem své ochrany používá schopnost Mage Chains, což je spolehlivé kouzlo, které Xerathovi umožní omráčit nepřítele, pokud ho zasáhne nějakým jiným kouzlem.

Xerath je něco, co přiřazujeme k části dělostřelectva. Měl by velmi zaujmout lidi, kteří mají rádi boje z dálky a ovládání svých cílů. Jsme velmi potěšeni, že můžeme nabídnout nový typ kouzelníka v League of Legends a budeme pokračovat v přidávání nových herních možností ke stávajícím hrdinům ve hře. le mohl chovat jako běžná postava mága. Díky svému dosahu může Xerath používat plošná kouzla ke způsobení velké škody všem v dané oblasti. Arcanopulse, jeho bread-and-butter schopnost, střílí s lehkým zpožděním paprsky do oblasti, kdy každý výboj způsobí nezanedbatelné poškození. Arcane Barrage, jeho ultimátka, mu umožní vypustit až tři výbušniny dalekého dosahu, které zmapují oblast a způsobí v ní poškození. Za účelem své ochrany používá schopnost Mage Chains, což je spolehlivé kouzlo, které Xerathovi umožní omráčit nepřítele, pokud ho zasáhne nějakým jiným kouzlem. Xerath je něco, co přiřazujeme k části dělostřelectva. Měl by velmi zaujmout lidi, kteří mají rádi boje z dálky a ovládání svých cílů. Jsme velmi potěšeni, že můžeme nabídnout nový typ kouzelníka v League of Legends a budeme pokračovat v přidávání nových herních možností ke stávajícím hrdinům ve hře.

Xerath, the Magus Ascendant

 

Štítky: nový hrdina, Xerath