Přejít k hlavnímu obsahu

Inferno Online a SteelSeries formují dívčí tým*

2. 10. 2011 | 15:10 Counter Strike 1.6
SteelSeries a herna Inferno Online se rozhodli poslat nový švédsko-dánský dívčí tým na Electronic Sports World Cup.I tentokrát uvidíme ve Francii pár hezkých tvářiček, protože ESWC stejně jako v minulých letech pořádají dívčí Counter-Strike 1.6 turnaj s celkovým prizemoney $25,000.Přímo na tento turnaj se skládá nový dívčí tým pod ochranou Inferno Online společně s dánskou firmou vyrábějící hráčské vybavení SteelSeries. V tomto týmu se pod jménem Inferno Online objevují bývalé hráčky SK, Pink Zinic, MYM nebo Les Seules.
Výchozí obrázek

SteelSeries a herna Inferno Online se rozhodli poslat nový švédsko-dánský dívčí tým na Electronic Sports World Cup.

I tentokrát uvidíme ve Francii pár hezkých tvářiček, protože ESWC stejně jako v minulých letech pořádají dívčí Counter-Strike 1.6 turnaj s celkovým prizemoney $25,000.

Přímo na tento turnaj se skládá nový dívčí tým pod ochranou Inferno Online společně s dánskou firmou vyrábějící hráčské vybavení SteelSeries. V tomto týmu se pod jménem Inferno Online objevují bývalé hráčky SK, Pink Zinic, MYM nebo Les Seules.

             pandorajuliebabzanna

Pandora, Juliebabz a aNNa si vybraly svoji drahou polovičku v jednom z top švédských týmů

Pro zajímavost, tři z hráček mají přítele v týmu SK Gaming nebo ESC, konkrétně jde o hráče Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund, Johan 'face' Klasson a Andreas 'moddii' Fridh.

nisse

nisse na ESWC 2008 (foto: HLTV.org)

Sestava Inferno Online:

Švédsko Anna 'aNNa' Nordlander
Švédsko Michelle 'Michy' del Pino
Švédsko Sofie 'nisse' Adolfsson
Dánsko Tina 'Pandora' Nexø Andersen
Dánsko Julie 'Juliebabz' Kokholm