Přejít k hlavnímu obsahu

Anexis vyhrávají první zápas GC Guangzhou!

2. 10. 2011 | 10:39 Counter Strike 1.6
Právě dnes začala první IEM6 Global Challenge, která se koná v čínském městě Guangzhou. V prvním zápase tohoto turnaje se střetly týmy Anexis a fnatic. Tato bitva se odehrála na mapě de_tuscan a fnatic dokázali hned na začátku ukořistit rychlé 4 body. Anexis však nepropadli panice a skvělým obratem odcházeli do druhé půle s trojbodovým náskokem, tedy 9-6. 
Výchozí obrázek

Právě dnes začala první IEM6 Global Challenge, která se koná v čínském městě Guangzhou. V prvním zápase tohoto turnaje se střetly týmy Anexis a fnatic. 

Tato bitva se odehrála na mapě de_tuscan a fnatic dokázali hned na začátku ukořistit rychlé 4 body. Anexis však nepropadli panice a skvělým obratem odcházeli do druhé půle s trojbodovým náskokem, tedy 9-6. 

Druhá polovina zápasu se stala poměrně problematickou a to kvůli několika pausám, které byly výsledkem problémů týmu Anexis, jelikož celý tým byl pokickován ze serveru. Tyto problémy vyústily k vedení fnatic 4-1, avšak tým Anexis se vrátil v plné síle poté, co pro ně po přerušení nastala výhodná peněžní situace. Oba týmy se dále přetahovaly o každý bod, nicméně poslední slovo měli Anexis. Dánové dokázali uhrát pár bodů navíc a zvítězit tak v prvním zápase GC Guangzhou 16-14.

V dalším zápase dokázal tým eFuture porazit protinožce z Austrálie rozdílem 16-7 a posunuli se tak do čela tabulky před zmiňovanými Anexis.

V současné době už jsou odehrány všechny zápasy tohoto dne. Celý turnaj se díky časovému pásmu odehrává především v brzkých ranních hodinách, celý seznam zápasů můžete najít zde.

A co myslíte vy? Kdo se stane celkovým vítězem GC Guangzhou?

Zdroj: HLTV
Štítky: Anexis, fnatic, guangzhou