Přejít k hlavnímu obsahu

GC Guangzhou: První den za námi

2. 10. 2011 | 12:59 Counter Strike 1.6
První hrací den v rámci čínské GC Guangzhou je za námi a my vám přinášíme krátký přehled odehraných zápasů.
Výchozí obrázek

První hrací den v rámci čínské GC Guangzhou je za námi a my vám přinášíme krátký přehled odehraných zápasů.

Dnes se ve 4:00 středoevropského času ozvaly první výstřely z Global challenge konané v čínském městě Guangzhou. Na programu byla A skupina ve složení: fnatic, Anexis, eFuture a Immunity. A jak to dopadlo?

Prvním zápasem byl již zmiňovaný duel mezi dánskými Anexis a švédskou pěticí fnatic. Zápas se odehrál na mapě de_tuscan. Tento souboj byl nesmírně vyrovnaný, z konečného výsledku 16-14 se nakonec radovali dánští Anexis a připsali si tak první body do tabulky.

Dalším zápasem skupiny bylo klání mezi domácími eFuture a australským týmem Immunity. Immunity byli bez pochyby outsideři celé skupiny a jejich prohra proti eFuture tak nikoho nepřekvapila. Čínská pětka dokázala porazit australský celek 16-7 na mapě de_nuke a dostala se tak do čela tabulky před tým Anexis.

Právě Anexis hráli třetí zápas ve skupině. Na druhé straně barikády stáli opět Australané z Immunity. Dánové neponechali nic náhodě a z de_train vyprovodili své soky jasným vítězstvím 16-2.

Další na programu byl souboj mezi fnatic a eFuture. Mapou pro tento zápas byla de_nuke, na které už eFuture podruhé vyhrát nedokázali. Švédští fnatic si po prohře s Anexis spravili chuť a dokázali vyhrát rozdílem 16-10. 

Pátým zápasem skupiny byl duel mezi týmy Anexis a eFuture. Anexis poprvé na turnaji zaváhali a na mapě de_tuscan podlehli domácímu týmu 16-12.

Posledním soubojem skupiny a zároveň prvního hracího dne byl zápas mezi fnatic a Immunity. Australané se nepředvedli ani v tomto zápase a po prohře 16-4 na de_nuke se rozloučili s turnajem bez bodového zisku.

A jak vlastně dopadla skupina A?

Skupina A
#NázevZVRP+/-B
1.{#Švédsko} fnatic3201166
2.{#Čína} eFuture320176
3.{#Dánsko} Anexis3201126
4.{#Austrálie} Immunity3003-350
 

Postupující týmy

{#Švédsko} fnatic

{#Švédsko} Patrik "cArn" Sättermon
{#Švédsko} Robert "Xizt" Landström
{#Švédsko} Rasmus "GuX" Ståhl
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen

Přes nepříliš povedený začátek a prohře proti dánským Anexis se tým okolo Patrika "cArn" Sättermona dokázal nakopnout a postoupil z prvního místa ve skupině. Platí stále Patrikovo prohlášení: "Jsme favority Guangzhou"?

{#Čína} eFuture

{#Čína} Hou "biGun" Hao
{#Čína} Chao "GoodRifle" Xue
{#Čína} Ning "richie" Wan
{#Čína} Huang "space" Xiaotian
{#Čína} Xiaoyu "xpy" Zhao

Po slibném začátku týmu Anexis je postup domácích eFuture možná překvapujícím. Čínská pětice se probojovala do Play-Off právě díky zápasu proti Anexis, který dokázala vyhrát a zajistila si tak druhé místo ve skupině. 

eFuture tedy po boku fnatic postupují ze skupiny a ponesou čínskou zástavu do bojů o prize money v celkové hodnotě $40, 000. Zítra jsou na programu zápasy skupiny B, celý rozpis zápasů můžete najít zde.

Zdroj: HLTV
Štítky: GC Guangzhou