Přejít k hlavnímu obsahu

BGDonLINE vyhrávají WCG kvalifikaci

2. 10. 2011 | 21:26 Counter Strike 1.6
BGDonLINE se po výhře nad týmem iNation řadí mezi další týmy, které uvidíme na letošním vydání World Cyber Games.Srbská jednička tým BGDonLINE se po nedávném triumfu na tamní SEC kvalifikaci může těšit z dalšího vítězství. Tím je prvenství v srbské WCG kvalifikaci, díky které získali plně proplacenou účast na letošním World Cyber Games konaném korejském Busanu.
Výchozí obrázek

BGDonLINE se po výhře nad týmem iNation řadí mezi další týmy, které uvidíme na letošním vydání World Cyber Games.

Srbská jednička tým BGDonLINE se po nedávném triumfu na tamní SEC kvalifikaci může těšit z dalšího vítězství. Tím je prvenství v srbské WCG kvalifikaci, díky které získali plně proplacenou účast na letošním World Cyber Games konaném korejském Busanu.

Jejich dominanci na srbské scéně dokazuje fakt, že kvalifikací prošli bez ztráty jediné mapy, přičemž jim žádný ze soupeřů nedokázal dát víc než 8 kol! Ve finále se střetli s týmem iNation, který do této chvíle také nepustil ani jednu mapu.

Souboj započal na mapě de_train a iNation dokázali za horší T stranu urvat prvních pět kol. BGDonLINE však neponechali nic náhodě a z možného napínavého zápasu se stala poměrně jednoznačná záležitost. iNation už nedokázali uhrát víc než jeden bod a BGDonLINE tak vyhráli první mapu 16-6. Druhá mapa, de_inferno, se nesla v podobném duchu. Srbská jednička si v první půli došla k jednoznačnému vedení 14-1 a dvě symbolická kola stačila k ukončení trápení jejich soka. BGDonLINE tak ukončili své tažení turnajem jednoznačným výsledkem 16-1.

Sestava BGDonLINE

{#Srbsko} Bogdan "MASiNA" Bogdanović
{#Srbsko} Vladimir "3EBC" Radosavljević
{#Srbsko} Velimir "egzekut0r " Atanasovski
{#Srbsko} Nebojša "shok1ca" Ocokoljić
{#Srbsko} Filip "philip" Jovanović

Díky prvenství v národní kvalifikaci získávají slot a plně proplacenou účast na WCG 2011, které se letos koná v severokorejském Busanu.

Zdroj: HLTV
Štítky: BGDonLINE