Přejít k hlavnímu obsahu

GC Guangzhou: Skupina B odehrána

3. 10. 2011 | 11:07 Counter Strike 1.6
Druhý hrací den GC Guangzhou a společně s ním také dohrány obě skupiny. Pojďme si zrekapitulovat dosavadní průběh turnaje.Pro dnešní den byla na programu skupina B, která se začala hrát stejně jako skupina A od 4:00 CET. Ve skupině B byly k vidění týmy mousesports, WinFakt, TyLoo a Executioners. Za favority byly bezesporu považovány německé myšky a seveřané z WinFakt. A jak to vlastně dopadlo?
Výchozí obrázek

Druhý hrací den GC Guangzhou a společně s ním také dohrány obě skupiny. Pojďme si zrekapitulovat dosavadní průběh turnaje.

Pro dnešní den byla na programu skupina B, která se začala hrát stejně jako skupina A od 4:00 CET. Ve skupině B byly k vidění týmy mousesports, WinFakt, TyLoo a Executioners. Za favority byly bezesporu považovány německé myšky a seveřané z WinFakt. A jak to vlastně dopadlo?

Hned první zápas se odehrál právě mezi favorizovanými týmy. Byl to souboj mezi mouz a WinFakt, který se odehrál na mapě de_tuscan. Exotické prostředí této mapy více sedlo mousesports a po výhře 16-6 si připsali první důležité body do tabulky.

Dalším zápasem bylo klání mezi domácími TyLoo a týmem Executioners ze Singapuru. Stejně jako Immunity ve skupině A, byli v této skupině Executioners stavěni do pozice outsidera, což se prokázalo hned v prvním zápase. TyLoo dokázali na mapě de_train porazit singapurskou pětku bez větších potíží 16-8 a získali tak svůj první bodový příděl.

Ve třetím zápase skupiny se znovu ukázali Exekutoři, tentokrát proti týmu ze země tisíců jezer - WinFakt. Zápas se opět hrál na de_train a Executioners se ani podruhé tato mapa nevydařila. Finové vyprovodili Execitoners ze serveru debaklem 16-4 a získal tak svoje první bodíky.

Další na řadu přišli TyLoo a mousesports. Mapa de_nuke se stala domácím osudnou a rozjeté myšky dokázaly TyLoo přestřílet rozdílem třídy 16-2. Německá jednička tak měla skvěle našlápnuto k postupu do Play-Off.

V 9:30 středoevropského času přišly na řadu rovnou dva zápasy. Prvním z nich byl souboj mouz a Executioners. Německá pětice ani tentokrát nezaváhala a po těsném výsledku 16-13 na de_dust2 si připsali již třetí výhru na své konto a zařídili si tak první místo ve skupině. Executioners odchází z turnaje bez bodového zisku.

Druhým a posledním zápasem byla bitva mezi WinFakt a TyLoo. Na mapě de_train se mělo rozhodnou o druhém postupujícím ze skupiny. Seveřané dokázali vyhrát první půli 9-6 a zajistili si tak trojbodový náskok. V druhé polovině zápasu už WinFakt neponechali nic náhodě a konečným výsledkem 16-9 zpečetili svůj postup do Play-Off.

 

Skupina B
#NázevZVRP+/-B
1.{#Německo} mousesports3300279
2.{#Finsko} WinFakt320196
3.{#Čína} TyLoo3102-133
4.{#Singapur} Executioners3003-230
 

 

Postupující týmy

{#Německo} mousesports

{#Německo} Thanh "ninja" Vinh Bui
{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer
{#Německo} Michele "zonixx" Köhler
{#Turecko} Fatih "gob b" Dayik
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen

Německá jednička se dokázala s rolí favorita vypořádat naprosto bravůrně. Ve skupině neztratili ani bod a do Play-Off postupují zaslouženě z prvního místa. Dokáží si svou formu udržet i v nadcházejících zápasech?

{#Finsko} WinFakt

{#Finsko} Tomi "lurppis" Kovanen
{#Finsko} Niko "naSu" Kovanen
{#Finsko} Timi "aslak" Verkkoperä
{#Finsko} Kimmo "BASiC" Fagerholm
{#Finsko} Jirka" JiGetus" Ryhti

Severská pětice svou úlohu favorita také dokázala splnit. Prohráli pouze zápas s německou mašinou mousesports a do Play-Off tak postupují z druhého místa.

Play-Off začíná zítra a to semifinálovými zápasy, které se odehrají v 5:20 a 8:00 systémem BO3. Grand finále a zápas o třetí místo se odehrají následující den, tedy ve středu 5. srpna.

 

 

PLAYOFF GC Guangzhou
SemifináleFináleVítěz
BO3BO3 
 
{#Německo} mousesports
--   
  {#World}TBA-- 
{#Čína} eFuture
--   
    {#World}TBA
{#Švédsko} fnatic
--  Vítěz
  {#World}TBA-- 
{#Finsko} WinFakt--   
     
  {#World}TBA-- 
    {#World}TBA
  {#World}TBA--3. místo
 

 

 

Těšit se tak můžeme na severský duel mezi týmy fnatic a WinFakt a na souboj mezi domácími eFuture a myškama z německa. Prvním na programu je zápas mezi mouz a eFuture v 5:20. WinFakt a fnatic si to rozdají v 8:00.

A co myslíte vy? Kdo stane na vrcholu první Global Challenge v rámci IEM6? Povede se vyhrát rozjetým mouz, nebo vyhrají fnatic, kteří se sami pasovali do role favorita?

Zdroj: HLTV
Štítky: GC Guangzhou