Přejít k hlavnímu obsahu

GC Guangzhou: Semifinále odehráno

4. 10. 2011 | 16:49 Counter Strike 1.6
Dnes proběhl v pořadí již třetí hrací den Global Challenge Guangzhou. Na programu byly oba semifinálové zápasy, pojďme se podívat, jak dopadly.
Výchozí obrázek

Dnes proběhl v pořadí již třetí hrací den Global Challenge Guangzhou. Na programu byly oba semifinálové zápasy, pojďme se podívat, jak dopadly.

První souboj, který měl rozhodnout o jednom z finalistů, svedli domácí eFuture s němci z mousesports. Jen pro připomenutí, eFuture postoupili ze skupiny A z druhého místa a mouz ze skupiny B, kde si po třech vítězstvích zařídili první místo ve skupině.

Zápas započal na mapě de_tuscan. Statisticky byli favoritem mousesports, což také potvrdili. První mapu dokázali vyhrát bez větších potíží v poměru 16-4 a připsali si tak první vítězství v semifinálovém zápase. Druhá mapa, de_inferno, skončila ještě větším debaklem, konkrétně 16-3. Mousesports se tak stali prvním finalistou a čekali na zápas mezi fnatic a WinFakt.

Severský duel započal o necelé tři hodiny později a o druhý finálový slot se poprali již zmínění fnatic a WinFakt. Od papírově vyrovnaných týmů, se také čekal vyrovnaný zápas, nicméně opak byl pravdou. Švédská zástava, tým fnatic, neponechal nic náhodě a své sousedy ze země tisíců jezer dokázal přehrát poměrně s přehledem 16-8 na de_nuke a 16-9 na de_train. Díky této výhry si zítra zahrají s mouz o první místo a eFuture se utkají s WinFakt o bronzovou medaili.

PLAYOFF GC Guangzhou
SemifináleFináleVítěz
BO3BO3 
 
{#Německo} mousesports
2   
  {#Německo} mousesports-- 
{#Čína} eFuture
0   
    {#World}TBA
{#Švédsko} fnatic
2  Vítěz
  {#Švédsko} fnatic-- 
{#Finsko} WinFakt
0   
     
  {#Čína} eFuture-- 
    {#World}TBA
  {#Finsko} WinFakt--3. místo
 

Oba finalisté se mimo jiné kvalifikovali také na IEM6 World Championship, které se bude konat příští rok, opět v německém Hannoveru.

Oba souboje, tedy Grand finále a zápas o třetí místo se odehrají zítra, konkrétně ve 4:00 středoevropského času. Myšky a fnatic se utkají o krásných $24, 000, přičemž vítěz si odnese $16, 000 a tým který skončí na druhém místě získá zbylých $8, 000.

Dostojí fnatic svého výroku, že jsou favority tohoto eventu, nebo se dočkají po dlouhé době triumfu zatím bezchybní mousesports?

Zdroj: HLTV
Štítky: GC Guangzhou