Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Nasbírej body před losováním ligy!

26. 10. 2011 | 23:32
Výchozí obrázek

AKTUALIZACE:
První FIFA 12 Mezihernový turnaj se nám pomalu blíží a my vám tedy připomínáme, že je stále možnost se na něj registrovat. Kdo tak zatím neučinil a má zájem hrát v nedávno oznámené FIFA 12 CZC.CZ Lize I, raději by měl, poněvadž právě MH je poslední a právě tou největší příležitostí, jak si přilepšit v MČR Klasifikaci. Podle ní totiž proběhne nejen nasazení do konkrétních lig (1., 2A a 2B), ale hlavně vůbec do této soutěže a kdo během losování nebude mít ani bod, může se mu lehce stát, že se do ligy vůbec nedostane.

Aktuálně máme registrovaných 27 hráčů, ale do heren se vejde ještě mnohem více, takže kdo chcete hrát, neváhejte a zapište se na: http://www.playzone.cz/turnaje/fifa12-mezihernovy-turnaj-102011. Ještě ale připomínáme, že se hraje pouze na originální verzi a k účasti tedy potřebujete svůj Origin účet, na němž máte hru.


 

Jak všichni správní fanoušci fotbalu vědí, minulý pátek v ČR a na Slovensku oficiálně vyšla FIFA 12. A protože tenhle sportovní titul má každý rok velmi silnou základnu hráčů i na počítačích, nesmí v něm samozřejmě chybět ani Mezihernové turnaje. Kdy se uskuteční ten první a jaké jsou změny oproti FIFA 11?

Na premiérový FIFA 12 Mezihernový turnaj se můžete registrovat už nyní, poněvadž se odehraje v neděli 30. října ve všech správných českých a slovenských hernách (kompletní seznam ZDE). Zapsat se můžete nejpozději v sobotu 29. října do 20:00 hodin, ale nezapomeňte, že je nutné rovněž potvrdit svou účast. Potvrzování bude probíhat do stejného termínu a začne v neděli 23. října ve 20:00.

REGISTRUJ SE NA PRVNÍ MEZIHERNOVÝ
TURNAJ VE HŘE FIFA 12!

Startovní poplatek činí tradičních 250Kč v českých hernách a 10€ ve slovenských. Do turnaje je pak věnováno 25% z vybrané částky a výhry budou hotovostně vyplaceny níže uvedeným systémem. Zbytek ze startovného jde na pokrytí nákladů heren a organizátorů Mezihernového turnaje.

  • 1. místo: 50 % z celkového Prize Money
  • 2. místo: 25 % z celkového Prize Money
  • 3. místo: 15 % z celkového Prize Money
  • 1. místo v Doprovodném turnaji: 10 % z celkového Prize Money
Jak je vidět z rozdělení cen, opět se tedy odehraje i Doprovodný turnaj, do něhož spadnou hráči, kteří ze základních skupin nepostoupí do play-off. Zde kromě zmíněné částky pro vítěze budou uděleny rovněž volné hodiny do heren:
  • 1. místo: 3 volné hodiny
  • 2. místo: 2 volné hodiny
  • 3. místo: 1 volná hodina

Hlavní turnaj se bude hrát formou základních skupin s následným Full-Double Elimination play-off (včetně opravné fáze), kde vrchní pavouk bude na BO3 (na dva vítězné zápasy) a opravný na BO1, kdy v Grand finále finalista z vrchní části automaticky vede 1:0 na zápasy. Doprovodný turnaj bude Single Elimination play-off na BO3 (na dva vítězné bez možnosti opravení).

Přesné počty hráčů ve skupinách a postupujících budou upřesněny podle počtu registrovaných. Nicméně vše bude sestaveno tak, abyste si co nejvíce zahráli, ale zároveň i tak, aby finále končilo kolem 20.hodiny. Nikomu se totiž určitě nebude chtít v neděli cestovat pozdě v noci domů a ani v hernách nejsou moc nadšení, když se soutěže protahují.

Více o tomto Mezihernovém turnaji se dozvíte na adrese http://www.playzone.cz/turnaje/fifa12-mezihernovy-turnaj-102011, kde se zároveň můžete registrovat.

Mezihernový turnaj je součástí MČR Klasifikace

Nově jsou všechny Mezihernové turnaje součástí kvalifikace na další Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Kromě peněžních výher tedy na vítěze a zároveň hráče na předních 16 příčkách čekají i body do tzv. MČR Klasifikace. O podrobném rozdělení bodů vás budeme informovat později.

Generální partneři MČR 2012

BenQ Intel CZC.cz
 EA