Přejít k hlavnímu obsahu

Jsou eSuba ladies v krizi?

9. 10. 2011 | 21:50 Counter Strike 1.6
Registrace Mezihernového turnaje ukazují na rozpad dívčí sekce eSuby. Co se bude s dívčí scénou dít nadále?Dnes večer ti všímavější z nás mohli zaregistrovat tým přihlášený do říjnového Mezihernového turnaje nazvaný pouze "ladies". Tým se skládá z toho nejlepšího z dvou vedoucích týmů dívčí česko-slovenské scény, eSuby a ASUS ladies. Znamená to trvalé spojení těchto dvou týmů?Zatím jsme viděli hlavně tým eSuba.ladies účastnit se většiny Mezihernových turnajů v jejich obvyklé sestavě, která je následující:
Výchozí obrázek

Registrace Mezihernového turnaje ukazují na rozpad dívčí sekce eSuby. Co se bude s dívčí scénou dít nadále?

Dnes večer ti všímavější z nás mohli zaregistrovat tým přihlášený do říjnového Mezihernového turnaje nazvaný pouze "ladies". Tým se skládá z toho nejlepšího z dvou vedoucích týmů dívčí česko-slovenské scény, eSuby a ASUS ladies. Znamená to trvalé spojení těchto dvou týmů?

Zatím jsme viděli hlavně tým eSuba.ladies účastnit se většiny Mezihernových turnajů v jejich obvyklé sestavě, která je následující:

eSuba.ladies

{#Česká Republika} Jana 'jance' Kozáková
{#Česká Republika} Michaela 'Nikkuska' Havlíčková
{#Česká Republika} Dominika 'Dominica' Luzarová
{#Česká Republika} Věra 'VeRinQa' Hanáková
{#Česká Republika} Hana '}{annah' Slabá

Při pohledu na registrace říjnového Mezihernového turnaje se ale dá snadno zeptat na několik otázek. Znamená to, že se holky z eSuby pohádaly nebo se dosavadní kapitánka Jana Kozáková prostě rozhodla jít za lepším spolu se svojí dlouhodobou spoluhráčkou Dominikou Luzarovou?

eSuba.ladies

Budou se spolu holky radovat i nadále? (foto: Quietus Day)

Pokud by se spekulace potvrdily, stále zůstává viset nezodpovězená otázka, na kterou pravděpodobně neznají odpověď ani samotné holky. Pod jakou organizací se případný nový tým usadí? Bude to ASUS nebo eSuba ladies?

Sestava ladies na Mezihernový turnaj:

{#Česká Republika} Jana 'jance' Kozáková
{#Česká Republika} Dominika 'Dominica' Luzarová
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Růžena 'afrodita' Quachová
{#Slovenská Republika} Diana 'pinkdidi' Britková
Štítky: eSuba.ladies