Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno: eSuba.Ladies končí

12. 10. 2011 | 14:40 Counter Strike 1.6
Herní klub eSuba.eu potvrdil spekulace ohledně rozpadu jejich ladies sekce. Kapitánka Jana Kozáková se rozhodla spojit dva nejlepší dívčí týmy v jeden.
Výchozí obrázek

Herní klub eSuba.eu potvrdil spekulace ohledně rozpadu jejich ladies sekce. Kapitánka Jana Kozáková se rozhodla spojit dva nejlepší dívčí týmy v jeden.

V neděli jsme vás informovali o nepotvrzené situaci, která nastala v dívčích řadách naší scény. Podle všeho to vypadalo, že se kapitánka Jana Kozáková rozhodla opustit většinu svých spoluhráček a přestoupila do konkurenčních ASUS ladies. Dnes se tato situace oficiálně potvrzuje na stránkách eSuby.

Holky jsme na scéně mohli vidět od konce června minulého roku. Mezitím ovšem proběhlo pár změn, kdy tým opustila Barbora 'Barciska' Dolejšová a následně i Danka 'D4nk44' Nagyová (hráčky dnešních myRevenge ladies) a za ně nastoupily Hana 'Hannah' Slabá a Věra 'VeRinQa' Hanáková. Od té doby děvčata hrála na pár akcích, například na Quietus Day nebo Mezihernových turnajích.

ex-eSuba.Ladies

{#Česká Republika} Jana 'jance' Kozáková
{#Česká Republika} Dominika 'Dominica' Luzarová
{#Česká Republika} Hana 'Hannah' Slabá
{#Česká Republika} Michaela 'Nikkuska' Havlíčková
{#Česká Republika} Věra 'VeRinQa' Hanáková
{#Česká Republika} Nikolka 'faz0lka' Hrachová (náhradnice)

Tento tým ale už ve stejné sestavě do budoucna neuvidíme. Tým opouští Jana 'jance' Kozáková a Dominika 'Dominica' Luzarová.

ASUS

ASUS ladies na LanCraft Autumn 2011 (zleva: Maiuska, afrodita, pinkdidi, LeA, topaska)

Zatím nevíme, zda se ostatní hráčky bývalých eSuba.Ladies rozhodnou doplnit sestavu, víme ale podle Facebook stránek ASUS ladies novou sestavu vedenou Nikol 'Maiuska' Janečkovou. Ta je následující:

ASUS ladies

{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Jana 'jance' Kozáková
{#Česká Republika} Dominika 'Dominica' Luzarová
{#Česká Republika} Růžena 'afrodita' Quachová
{#Slovenská Republika} Diana 'pinkdidi' Britková
{#Slovenská Republika} Katarína 'LeA' Takáčová

jance se eSubě k odchodu a zároveň přestupu vyjádřila následovně:

"Nejraději bych byla pořád v eSubě, ale tohle je prostě můj poslední pokus něco dokázat, takže jsem přistoupila opravdu na vše. A jelikož se nepodařilo spojit eSubu a ASUS v jedno, tak já a Dominica půjdeme hrát s nimi. Rozhodla jsem se tak proto, že zoufale chci, aby byl nějaký český / slovenský tým, co bude něco hrát. Je mi hrozně líto ostatních holek a strašně si to vyčítám, ale už se snažím moc dlouho a pořád mám jen nervy. Bylo jen pár světlých chvilek, kdy jsme hrály fakt dobře, fakt hodně dobře, ale pak se to vždy během chviličky propadlo úplně na dno. Tak jsem udělala to, co jsem nikdy nečekala, že někdy udělám nebo na to jen pomyslím a dohodla jsem se s holkama z ASUSu, protože polovina nejlepších hráček je u nás a polovina u nich. Nejradši bych byla, kdyby se to promíchalo ještě trošku víc, ale s tím nesouhlasily všechny, tudíž to dopadlo, jak to dopadlo. Jen čas ukáže, jestli jsem udělala chybu nebo ne. Avšak rozhodně, i když mi jde hlavně o hru, je mi moc líto všech, kterým jsem tímto krokem ublížila. Třeba Věra se opravdu snažila a zasloužila by si mít dobrý tým, což si také trochu vyčítám. Moc děkuji eSubě za všechno, co pro mě a můj tým udělala, mrzí mě to, že musím opustit klub, který je mojí srdcovkou a vždy bude. Na závěr chci říct, že se všechny holky snažily, ale poslední dobou byla jen smůla a smůla, a pak nebyla nálada a pořád prostě nějaké problémy, co nám kazily, abychom byly dobrým týmem, rozhodně za to nemohou holky, ale všechna ta smůla, která se nám lepila na paty."

Bude tento tým nadále vládnout pouze dívčí česko-slovenské scéně nebo se dočkáme i výsledků ve světě?

Zdroj: eSuba