Přejít k hlavnímu obsahu

GC New York: SK tentokrát nezklamali

15. 10. 2011 | 00:51 Counter Strike 1.6
Po druhém dni na New Yorské Global Challenge stojí SK na vrcholu skupiny B, z druhého místa pak postupuje finský tým WinFakt.Včerejší den představoval skupinu A, ze které překvapivě vzešli UMX jako první a mTw i přes využití náhradníka postoupili z druhého místa se stejným počtem bodů, ale nižším počtem vyhraných kol oproti prohraným.Až dnes v noci skončily zápasy skupiny B, kde se setkaly týmy SK Gaming, WinFakt, CheckSix a semXorah.
Výchozí obrázek

Po druhém dni na New Yorské Global Challenge stojí SK na vrcholu skupiny B, z druhého místa pak postupuje finský tým WinFakt.

Včerejší den představoval skupinu A, ze které překvapivě vzešli UMX jako první a mTw i přes využití náhradníka postoupili z druhého místa se stejným počtem bodů, ale nižším počtem vyhraných kol oproti prohraným.

Až dnes v noci skončily zápasy skupiny B, kde se setkaly týmy SK Gaming, WinFakt, CheckSix a semXorah.

V prvním kole si na mapě de_inferno zahráli SK s WinFakt a CheckSix se semXorah. Ani jeden z těchto zápasů nepřinesl nic zvláštního, fRoD s jeho svěřenci si se semXorah poradili 16:3 a Finové nebyli schopní ohrozit SK, jejich zápas skončil 7:16 pro Švédy.

SK Gaming

SK měli postup po zápase s CheckSix takřka zaručený (foto: HLTV.org)

Ani v kole druhém nedokázal brazilsko-americký mix semXorah, tentokrát na mapě de_tuscan, na které se mimochodem WinFaktu na posledním turnaji povedlo vyhrát proti Natus Vincere, vstoupit do zápasu a druhým výsledkem 16:3 se tak nadobro vyřadili z turnaje a čekal je pouze poslední zápas s favorizovanými SK Gaming. Ve druhém zápase si znovu na infernu síly poměřili právě švédští SK s CheckSix a v těsné bitvě nakonec na vrcholu stanuli hráči pod vedením Roberta 'RobbaN' Dahlströma se skóre 16:13. SK si tak téměř zajistili postup z prvního místa, protože se nezdálo moc pravděpodobné, že by je semXorah mohli ohrozit.

WinFakt

Finští WinFakt si s CheckSix poradili snadněji než SK (foto: HLTV.org)

Ani se tak nestalo, semXorah pokračovali v tradici a po mapě de_nuke si SK připsali poslední 3 body do tabulky se skóre 16:3. V posledním zápasu skupiny, WinFakt vs. CheckSix na de_mirage, kde šlo o vše, buď postup z druhého místa nebo nic, se nakonec radovala sestava okolo Tomiho 'lurppis' Kovanena.

WinFakt začali za jednodušší stranu CT a také nepustili CheckSix ke slovu. Po výměně stran bylo skóre 13:2 ve prospěch Finů. Za druhou stranu se Američané nahecovali a vyhráli čtyři kola v řadě, to bylo ale vše, protože se Finové vrátili zpět do hry a ukončili zápas 16:6.

Konečné výsledky skupiny B:

Skupina B                          
#NázevZVRP+-B
1.{#Švédsko} SK Gaming3300+25
9
2.{#Finsko} WinFakt
3201+14
0
3.{#Spojené státy americké} CheckSix31020
0
4.{#Brazílie} semXorah3003-39
0
 

SK Gaming si tak v playoff zahrají proti mTw, tentokrát už s plnohodnotným náhradníkem, Christianem 'turkizh' Bindslevem. V druhém zápasu nastoupí UMX.us a WinFakt.

Global Challenge New York
SemifináleFináleVítěz
mapamapa 
 
{#Spojené státy americké} UMX
--   
  {#World}TBA-- 
{#Finsko} WinFakt
--   
    {#World}TBA
{#Švédsko} SK Gaming
--  Vítěz
  {#World}TBA-- 
{#Dánsko} mTw
--   
 

Ve finále tak bohužel neuvidíme vytoužené mTw-SK finále, WinFakt by ale mohli předvést ještě více než na předchozích dvou turnajích, kde si v obou případech odnesli ceny za 3. místo. Jak vidíte průběh turnaje vy? Kdo má na to vyhrát?