Přejít k hlavnímu obsahu

Obnovená CZSK ESL pořádá uvítací 5on5 turnaj

22. 10. 2011 | 18:15 Counter Strike: Source
Před nedávnem opět spojená československá ESL pořádá na uvítanou 5on5 turnaj.Pro všechny české a slovenské hráče je tu jeden z prvních turnajů, který se nyní odehraje v rámci spojení CZ/SK komunity.Abychom přivítali všechny hráče, kteří mají rádi teamovou hru, nachystali jsme pro Vás jeden z prvních FastCupů nesoucí název 5on5 WelcomeCup.Datum: Neděle 23.10. od 19:00
Výchozí obrázek

Před nedávnem opět spojená československá ESL pořádá na uvítanou 5on5 turnaj.

Pro všechny české a slovenské hráče je tu jeden z prvních turnajů, který se nyní odehraje v rámci spojení CZ/SK komunity.

Abychom přivítali všechny hráče, kteří mají rádi teamovou hru, nachystali jsme pro Vás jeden z prvních FastCupů nesoucí název 5on5 WelcomeCup.

Datum: Neděle 23.10. od 19:00

Slotů: 16

Typ: 5on5 Standard MR15; Single Elimination

Maplist: de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train

Registrovat se můžete až do začátku turnaje zde.

Admin turnaje Clee-Shock bude dostupný během turnaje na IRC CZSK ESL. Veškeré dotazy směřujte na něj. Pro turnaj platí všeobecná pravidla CZSK ESL.

Zdroj: esl.eu/czsk
Štítky: ESL CZSK
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.