Přejít k hlavnímu obsahu

WNL: Česká republika 1:3 Francie

30. 10. 2011 | 21:58 Warcraft 3
Za malou chvíli v 18:00 hodin začne poslední zápas groupstage České republiky. Cechi, Sign a Seda tentokrát budou čelit francouzským silám.
Výchozí obrázek

Za malou chvíli v 18:00 hodin začne poslední zápas groupstage České republiky. Cechi, Sign a Seda tentokrát budou čelit francouzským silám. Nebude to lehké, to je jasné.. ale podpořit náš tým můžeš i Ty, co právě čteš tento text. Zápas rozhodne o postupu České republiky dále nedále, stream a roomka k dispozici. Zápas se bude hrát prostřednictvím Gareny na Fnatic cup room 01 a zatím není jisté zda bude někdo, kdo poskytne stream. V každém případě určitě poběží Waaagh!TV (tzv. televize která nefunguje přes prohlížeč jako stream, ale přes hru - tzn. že se můžete sami ve hře dívat na co chcete). Kdyby stream byl, určitě ho doplníme, pojďte podpořit náš reprezentační tým! 


Stream 1: Own3d TV
Stream 2: Waaagh!TV

1:3
Česká republika Francie

  Cechi>
KurCo  

Amazonia ][ Terenas Stand

  Seda<StanD   

Echo Isles ][ mapa 2

  Sign<CorNoX  

Terenas Stand ][ Echo Isles

  Seda +   Sign<CorNoX   + iMmo  

Gnoll Wood ][ Goldshire

Druhá a možná smrtelná prohra je tu. Je jasné že postoupíme ze skupiny, ale není jasné proti komu budeme hrát v playoff. Dá se ale předpokládat, že kvůli dnešní prohře budeme za 14 dni hrát proti Bělorusku, což není vůbec příjemný fakt, když víme jaké nomanner a zároveň obshackerské hráče běloruský tým má. Český národní tým bude posilovat line-up o dva nové hráče. O které se jedná si řekneme příště, teď už na rekapitulaci zápasů..

Cechi jako jediný zajebal bod pro Čechy. Šlo o undead mirror a v obou hrách rozhoduje jen um micra, které měl Daniel hold prostě lepší. "Tohle si zahrál fakt pěk" - říká na TSku Seda po první hře. Stejný MU, stejný scénář i ve druhé hře s jedním rozdílem.. Daniel se s francouzským adminem ligy příliš mazlil. Mohl hru ukončit daleko dřív než je v záznamu psáno. Anyway Cechi WP. 

Sedův zápas byl v nation waru zápas rozhodující a bohužel dopadl těsně ale přece pro francouze. StanD tímto pro Francii urval 2. postupovou příčku v tabulce a Českou republiku odkázal na nejtěžší postupový slot. 

Signovi zápasy je mi nechutné komentovat. Ačkoli zase proti sobě dostal elfa, tak CroNoX hrál oproti ostatním dost marně. Francouz zkouší hrát Wardenku, kterou nakonec dovede k 6.lvlu, protože Sign vyhranou hru naprosto zmršil. Šlo o okamžik, kdy byl CroNoX bez many ve studnách, bez army zatlačen v bázi a jediné co mohl bylo napsat gg, ale Sign v téhle situaci stáhnul a elf celou hru otočil ve svůj prospěch. Druhá hra by si zasloužila z pohledu obyčejného diváka taktéž kritiku, ale obyčejný divák neví, že Lukáš Vičánek druhou hru bezvýznamně opouští ve chvíli, kdy mu v bitce vypověděl monitor. Je to prostě škoda. 

Týmový duch se v ten podvečer už od začátku nesl ve špatné atmosféře. Seda a Sign po sobě při zápase nervně vyjížděli za doprovodu nadávek apod. Přitom šlo z počátku o hlouposti, které by se dali z pohledu spoluhráče přehlížet a tolerovat. Prostě 
když se něco "ere, tak se *ere všechno..