Přejít k hlavnímu obsahu

WNL: Česká republika 1:3 Německo

30. 10. 2011 | 14:04 Warcraft 3
Výchozí obrázek

Jednou to přijít muselo.. všechno krásné netrvá věčně. Ale přesto jsme bojovali zuby, nehty jako lvi. Oproti jiným ročníkům nation cupů je i ten jeden bod s Německem úspěch, přece jen se jedná o jeden ze států, co progaming podporuje co to jde a má seznam zvučných jmén jako yAws, Fly, VoshiX ad. Tento týden ligu opustilo Srbsko kvůli neshodám s adminy (admin team nevyřešil nějaký problém podle jejich představ). Srbsko vedlo suveréně skupinu C - ta se nás sice momentálně netýká, nicméně až se přejde do části projektu zvané playoff, tak to budou týmy ze skupiny C, se kterýma bude Česká republika hrát (takže úhlavní konkurence je pryč). Teď už se vrhneme na samotný report ze zápasů, have fun.

1:3
Česká republika Německo

  Cechi>Fly  

Ancient Isles ][ Terenas Stand ][ Secret Valley

  Seda<yAwS  

Twisted Meadows ][ Turtle Rock

  Sign<VoshiX  

Secret Valley ][ Terenas Stand

  Seda +   Sign<Nooblolas   + BetSet  

Lost Temple ][ Twisted Meadows ][ Goldshire

Tento týden ligu opustilo Srbsko kvůli neshodám s adminy (admin team nevyřešil nějaký problém podle jejich představ). Srbsko vedlo suveréně skupinu C - ta se nás sice momentálně netýká, nicméně až se přejde do části projektu zvané playoff, tak to budou týmy ze skupiny C, se kterýma bude Česká republika hrát (takže úhlavní konkurence je pryč). Teď už se vrhneme na samotný report ze zápasů, have fun.

Amazonia byla pro Cechiho jeden big fail. Po hře mu bylo vynadáno od teammates. Cechi se hecl. Ve druhé hře ukazuje, kdo umí undead mirror lépe. Cechi krásně ne jednou přemicroval svého soupeře. Ten si do třetí hry mění rasu na humany. Cechi zase ukázal svůj maphack a díky dvěma creepjackům červených svoji hru vyhrává. No mohl to být fajn pocit porazit týpka, co je 39.rank na GGnet (několikrát vyhrál ZOTAC, úroveň top hráčů v minulosti), nemyslíte? 

Sign hraje proti temnému elfovi, to snad ani nepotřebuje komentář a ještě k tomu to není jen tak nějaký elf. První hra byla pěkná, dokonce to v jednom fightu vypadalo nadějně na win, ale prostě ale. Sign zahrál chválihodným skillem gargy, ale ve finále měl o 12 menší popku než VosHiX a ta přesila určitě rozhodla. I po druhé do toho dává Sign všechnu šťávu, tentokrát mu ale ve 13.minutě padlo DK a náš undead píše GG. Obě hry byly rozhodně divatelné, enjoy. 

Seda hrál a prohrál s yAwSem, ale rozhodně se za svoje hry nemusí stydět. V první hře plné expanzí vzdoroval nepříteli přes půl hodiny čistého času bez natahování. Mass wywern opět stál za to a Seda svého soupeře párkrát i šachoval. Šach-mat nakonec dostal on sám, když AM mělo 6.level. Proti teleportu se na velké mapě špatně hraje imho. Druhá hra se nesla ve stejném proudu, ale yAwS už věděl co čekat a zahrál maximální anti-air.. a s tím mu vlezl do base. Když padl Sedův FS, píše GG WP. 

Ve 2vs2 naše dvojice poprvé prohrála. Přitom jména oponentů nevyvolávají žádný strach. Kdyby šlo o přirovnání, tak německý tým byl sehraný asi tak jako Kacer s Horrorem v minulosti. Naši navíc nasekali pár chybiček a ty se vymstily v konečném výsledku (např.: ve fightu zjistili, že jeden z nich nemá tp, občas když měli jít spolu tak spolu nebyli atp.). Snad jsme nemohli čekat, že by český progaming mohl být lepší než ten německý. Každopádně se bylo na co dívat a naši kluci do toho dali svoje max. 

"Tak takhle nemá vypadát správně zahrané WNL z naší strany" říká nešťastně Daniel "
Cechi" Čechmánek po zápase s Němci.