Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers oznamují nový kádr

30. 10. 2011 | 20:13 Counter Strike 1.6
S přicházejícím Mistrovstvím Slovenské republiky na scénu nastupuje nová sekce nesoucí zástavu NecroRaisers pod vedením Lukáše 'icewek' Vojáčka.Teprve před několika dny se tým JUSTICE rozhodl opustit GIGABYTE ligu a již dnes nám multiklan NecroRaisers oficálně potvrdil, že se Jiří 'LogeN' Vinš přesunul do týmu Lukáše 'icewek' Vojáčka.
Výchozí obrázek

S přicházejícím Mistrovstvím Slovenské republiky na scénu nastupuje nová sekce nesoucí zástavu NecroRaisers pod vedením Lukáše 'icewek' Vojáčka.

Teprve před několika dny se tým JUSTICE rozhodl opustit GIGABYTE ligu a již dnes nám multiklan NecroRaisers oficálně potvrdil, že se Jiří 'LogeN' Vinš přesunul do týmu Lukáše 'icewek' Vojáčka.

Ten si k sobě přizval také svého dlouholetého kamaráda a spoluhráče z nEophyte, Ondřeje 'arsas' Lhotu. Sestavu doplňují doposud volní hráči, avšak určitě ne neznámí. Jsou jimi Martin 'zigurat' Slanec, jehož posledním týmem byla eSuba.LG, a Jonáš 'jonz' Rech, který si na MČR zahostoval pod tagem SGC.

Hráči se v nejbližší době chystají na Mistrovství Slovenské republiky v Bratislavě, kde podle slov kapitána sekce míří na umístění na bedně.

"Pro NecroRaisers jsme se rozhodli, protože je jeden z nejstarších klanů u nás s dobrou pověstí a věříme v brzkou podporu sponzorů, pokud ukážeme kladné výsledky. Na Mistrovství Slovenské republiky pojedeme s menší přípravou, teprve se tam budeme vice méně rozkoukávat, ale je jasné, že počítáme s bednou a vše ostatní bude neúspěch."

Vyjádření vedení NecroRaisers podal Petr 'chipAh' Sedláček:

 "Po delší době neaktivity v našich řadách Counter strike 1.6 jsme se rozhodli pro radikální a rychlé řešení. Tým, který u nás působil doposud kolem kapitána Viléma "fakeita" Meisnera má osobní problémy a proto nemá dostatek času se věnovat dané hře. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli poohlédnout po jiné sekci. Na konec po delším rozhodovaní jsme se rozhodli pro sekci vedenou „icewekem“. Pro tento tým jsme se rozhodli především, že tito hráči už jsou zkušení a je s nimi velmi dobrá komunikace. Od tohoto týmu si slibujeme dlouhou spoluprací a bezproblémové jednání."

Sestava NecroRaisers.BIGFOOT:

{#Česká Republika} Lukáš 'icewek' Vojáček
{#Česká Republika} Ondřej 'arsas' Lhota
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš
{#Česká Republika} Martin 'zigurat' Slanec
{#Česká Republika} Jonáš 'jonz' Rech

Zdroj: NecroRaisers
Štítky: NecroRaisers