Přejít k hlavnímu obsahu

Nábor redaktorů pro FIFA a Battlefield sekci

Nebudeme chodit dlouze kolem horké kaše. V minulosti jste mohli vidět, že jsme se zde několikrát pokoušeli oslovit nové a hlavně aktivní redaktory, co by návštěvníky www.PLAYzone.cz informovali o zprávách z herních sérií FIFA a Battlefield. Bohužel, jak můžete ostatně vidět, neúspěšně.
Výchozí obrázek

Nebudeme chodit dlouze kolem horké kaše. V minulosti jste mohli vidět, že jsme se zde několikrát pokoušeli oslovit nové a hlavně aktivní redaktory, co by návštěvníky www.PLAYzone.cz informovali o zprávách z herních sérií FIFA a Battlefield. Bohužel, jak můžete ostatně vidět, neúspěšně. Adepti se nám hlásili, následně byli vybráni, ale nakonec se nikdo z nich neukázal jako vhodný výběr, protože doslova všichni se na psaní vykašlali. Někteří dokonce, což je zarážející, ještě dříve, než vůbec něco napsali...

Takže, máš chuť psát o své oblíbené hře? Umíš psát a hlavně myslíš to s psaním opravdu vážně? Chtěl by si psát právě na PLAYzone a stát se členem naší redakce? Ozvi se mi soukromou zprávou (přímý odkaz ZDE), jako předmět uveď "redakce" a do textu zprávy uveď následující:

  • Kolik ti je let
  • Jaké máš zkušenosti se psaním
  • O jakou hru se ucházíš (FIFA nebo Battlefield, případně oboje)
  • Jaké máš zkušenosti s hrou
  • O čem by si chtěl psát (témata - fantazii se meze nekladou, ať už půjde o novinky o týmech, přestupech, turnajích, oficiální zprávy autorů série, rozhovory apod.)

Předem upozorňuji, že tato "práce" momentálně není nijak ohodnocena, ale v případě, že se nalezne člověk, který se psaní bude opravdu věnovat, po nějakém čase jeho snažení bude odměněn. To už samozřejmě záleží na jeho výkonu...