Přejít k hlavnímu obsahu

Complexity rozšiřují kádr

1. 12. 2011 | 15:40 StarCraft 2
Multiherní klub původem z USA, Complexity, rozšiřuje svůj StarCraft II kádr o dalšího hráče. K týmu se po odchodu z FXO připojuje  qxc. Tento Američan byl nucen opustit svého bývalého zaměstnavatele z důvodů nedostatku času pro trénink a hru samotnou.
Výchozí obrázek

Multiherní klub původem z USA, Complexity, rozšiřuje svůj StarCraft II kádr o dalšího hráče. K týmu se po odchodu z FXO připojuje {#Spojené státy americké} qxc. Tento Američan byl nucen opustit svého bývalého zaměstnavatele z důvodů nedostatku času pro trénink a hru samotnou. Qxc se totiž chtěl věnovat škole, avšak strategie celku FXO tlačí na hráče a nutí je veškerý svůj čas věnovat do tréninku. Nezbývala tedy jiná možnost, než-li tým opustit. Avšak qxc měl štěstí.

Jakmile se totiž vedení Complexity dozvědělo, že FXO se chce zbavit svého hráče, nabídli mu a celé organizaci nabídku. Ta na ní přikývla a hráč samozřejmě taktéž. Qxc se tak bude moci připojit do organizace se skvělým zázemím. Jako další hráč početné StarCraft II soupisky také bude využívat herní vilu, kterou hráčům poskytuje organizace.

Qxc není žádným nováčkem. Avšak je jeden z těch, kteří progamingu nevěnují veškerý svůj čas. Na samotném startu StarCraftu II byl velmi aktivní, postupem času však jeho aktivita opadala. Výsledky však stále byly, dokázal porážet i elitní soupeře, bohužel byl nucen StarCraft odsunout na druhou kolej.

Současná StarCraft II sestava Complexity:

{#Spojené státy americké} rsvp (P)
{#Spojené státy americké} Ryan (P)
{#Spojené státy americké} Minigun (P)
{#Spojené státy americké} TriMaster (T)
{#Spojené státy americké} Goswser (Z)
{#Kanada} Drewbie (T)
{#Kanada} Ryze (Z)
{#World} CatZ (Z)
{#Švédsko} Naniwa (P)
{#Spojené státy americké} qxc (T)