Přejít k hlavnímu obsahu

Šťastné a veselé Vánoce

23. 12. 2011 | 20:53 Všechny hry
Milé čtenářky, milí čtenáři,rád bych vám za celý kolektiv serveru PLAYzone.cz popřál šťastné a veselé Vánoce a dobrý vstup do nového roku.
Výchozí obrázek

Milé čtenářky, milí čtenáři,

rád bych vám za celý kolektiv serveru PLAYzone.cz popřál šťastné a veselé Vánoce a dobrý vstup do nového roku.

Vánoční přání mi vždy dává trošku prostoru bilancovat a nejinak tomu bude i letos. Na tomto místě jsem vám před rokem slíbil, že uděláme vše proto, abychom dokázali nakopnout PLAYzoneTV, která v roce 2010 spíše stagnovala. Nyní, po dalším roce mohu prohlásit, že jsme na velmi dobré cestě. Vysíláme velké množství pravidelných pořadů, vysílali jsme i několikadenní živý přenos z Mistrovství ČR v počítačových hrách 2011, který zaznamenal rekordní sledovanost. A pro rok příští již teď máme nachystány další zlepšováky.

I z hlediska dotovaných soutěží se nám dařilo velmi dobře. Počet her na PLAYzone stabilně roste - naposledy jsme přivítali hráče z League of Legends. S rostoucím počtem hráčů a návštěvníků roste i počet našich partnerů pro MČR, což bude znamenat mnohem lepší podmínky pro vás - hráče.

Samozřejmě ale neusínáme na vavřínech. I pro rok 2012 jsme si připravili několik novinek, které budeme postupně zveřejňovat. I nadále hledáme další akvizice, které by našim uživatelům přinesly komplexní služby na poli soutěžního hraní.

Zcela za sebe bych zde rád poděkoval i všem členům PZ týmu, kteří se o vás každý den starají. Vážím si jejich práce a věřím, že tu spolu vydržíme ve zdraví i další rok.

Užijte si tedy sváteční dny, odpočiňte si a načerpejte sílu do nového roku.

Lukáš 'Soptik' Pleskot