Přejít k hlavnímu obsahu

Cracked ve čtyřech!

27. 12. 2011 | 22:31 Cracked ve čtyřech!
Jednu z nejznámějších a nejkvalitnějších sestav naší Call of Duty 4 scény opouští známý střelec - Petr "cDe" Dumek.
Výchozí obrázek

Jednu z nejznámějších a nejkvalitnějších sestav naší Call of Duty 4 scény opouští známý střelec - Petr "cDe" Dumek.

Opravdu neradostná zpráva dorazila z tábora Cracked-Gamers, kteří oznámili změnu v sestavě její Call of Duty 4 skvadry. Tým bohužel opustil mladý talent Petr Dumek alias cDe. Důvod proč se cDe rozhodl opustit tým, je dle slov kapitána zřejmý. Hráč byl již delší dobu považován za nejslabší článek týmu a po několika neshodách se svými spoluhráči nakonec tým opustil.

Ovšem na druhou stranu se s jeho pomocí tento tým několikrát vyšplhal opravdu vysoko. Přikladem může jít ať už Intel Grunex Call of Duty 4 LAN #2, kde obsadili jasné prvenství, či Italská akce Autumn LAN, kde skončili na druhém místě. V té době však mančaft působil ještě pod barvami Authority Gaming, odkud přešly právě pod Cracked. Nyní obsáhlé vyjádření kapitána sekce - {#Česká Republika} Tomáše "GLady" Čecháčka.

"Zdravím všechny, za poslední měsíce naše sekce se potácela s problémy. Bohužel jsme všichni věděli kde je problém. cDe ač je dobrej hráč nezvladal svoje pozice a dost často nám to soupeři tahali jen přes něj. Snažili jsme se co to šlo radili mu davali šance na zlepšení do nekonečna jsme doufali, že se to zlepší a všechno bude v pohodě. Bohužel tento zázrak se nekonal a tak došlo k nejhoršímu a cDe byl nucen nás opustit. Napříč tomu jsme se s cDem  umístili na každý lance na bedně a chtěl bych mu tímto poděkovat za všechno a popřát hodně štěstí do budoucna třeba se ještě někdy v budoucnu zase sejdem v jednom teamu. :D Co se týče cDeho nástupce tak ten je zatím ve hvězdách nic nechcem uspechat takže oznamení nového hráče můžete očekávat nejdříve za 14 dní, doufám že se nám povede lépe a vše bude šlapat tak jak má. Na závěr bych chtěl popřát krásne prožití Vánoc a šťastný Nový rok. Držte nám palce."

Cracked-Gamers.CoD4:
{#Česká Republika} Tomáš "GLady" Čecháček
{#Česká Republika} Vladimír "blade" Lisický
{#Česká Republika} Jiří "neitheR" Černý
{#Česká Republika} Josef "jANYY___" Janoušek