Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness s grafickou soutěží

3. 1. 2012 | 19:54 Všechny hry
Baví vás grafika a máte jí v malíčku? Tak právě pro vás je tato soutěž, kterou se rozhodl uspořádat náš partner Share-rapid. Pokud máte chuť a trochu času, tak by jste určitě neměli chybět.ZadáníZadání, i když to na první pohled vypadá, lehké určitě nebude. Stručně řečeno půjde o vytvoření wallpaperu pro náš tým, přičemž by měly zůstat jeho základní barvy, tedy modrá a bílá. Další fantasii se meze nekladou. Návrhů můžete posílat i více.
Výchozí obrázek

Baví vás grafika a máte jí v malíčku? Tak právě pro vás je tato soutěž, kterou se rozhodl uspořádat náš partner Share-rapid. Pokud máte chuť a trochu času, tak by jste určitě neměli chybět.

Zadání

Zadání, i když to na první pohled vypadá, lehké určitě nebude. Stručně řečeno půjde o vytvoření wallpaperu pro náš tým, přičemž by měly zůstat jeho základní barvy, tedy modrá a bílá. Další fantasii se meze nekladou. Návrhů můžete posílat i více.

Pravidla

  • Výtvor musí být originální a musí být uložen ve formátu .jpg nebo .png.
  • Organizátor soutěže si vyhrazuje právo po udání důvodu měnit či zrušit soutěž.
  • O výsledcích budou soutěžící informování do týdne od uzavření soutěže.
  • O vítězi soutěže rozhoduje výhradně tým eEriness.
  • Uzávěrka soutěže je 14.1.2012.

Cena

Aby bylo o motivaci postaráno, do soutěže vložil Share-Rapid cenu v podobě 100 GB kreditů, které získá ten, jehož wallpaper vyhraje. Share-Rapid je populární internetové úložiště pro sdílení všech možných souborů. Služba přínáš svým uživatelům možnost nejen snadného sdílení, ale nabízí i řadu akcí, možnosti neomezeného stahování nebo dokonce provozuje svou pokerovou hernu.

Vaše výtvory, případné dotazy a připomínky posílejte společně s vašimi iniciály na e-mail: team@eeriness.eu.

Zdroj: eEriness
Štítky: eEriness