Přejít k hlavnímu obsahu

ex-NR přestupují ke znovuzrozeným nEophyte

4. 1. 2012 | 00:30 Counter Strike 1.6
Sestava Lukáše 'icewest' Vojáčka přestupuje k obnovené přední české organizaci nEophyte.Přestupy jsou k začátku roku pomalu na denním pořádku, od neaktivních NecroRaisers včera odešla jejich Counter-Strike 1.6 sekce pod vedením Lukáše 'icewest' Vojáčka. Nepřestupuje nikam jinam než pod legendární organizaci nEophyte, která před pár měsíci oznámila konec, vypadá to ale, že se blýská na lepší časy.
Výchozí obrázek

Sestava Lukáše 'icewest' Vojáčka přestupuje k obnovené přední české organizaci nEophyte.

Přestupy jsou k začátku roku pomalu na denním pořádku, od neaktivních NecroRaisers včera odešla jejich Counter-Strike 1.6 sekce pod vedením Lukáše 'icewest' Vojáčka. Nepřestupuje nikam jinam než pod legendární organizaci nEophyte, která před pár měsíci oznámila konec, vypadá to ale, že se blýská na lepší časy.


zleva: arsas, icewest, zigurat, LogeN, jonz (foto: neophyte.cz)

Právě včera totiž oznámila příchod této nové sekce, která by jí měla pomalu navrátit starou slávu na blízkých turnajích. Bohužel sestavu nEophyte.FSP neuvidíme na GIGABYTE LAN finále, ale můžeme se snad těšit na lednový Mezihernový turnaj a nadcházející turnaje.

Majitel klubu, Petr 'chipAh' Sedláček, se k přestupu vyjádřil následovně:

"Tuto sekci jsme si vybrali hned z několika důvodů. Jedním z nich je samozřejmě kvalita tohoto celku a celková komunikace týmu. Kluci mají veliké ambice prokázat jejich kvality a myslím, že mi dá každý za pravdu, že to dlouho trvat nebude. Tento tým je pro nás klíčový a s ním se budeme ze začátku snažit prorazit opět na vrchol. Klukům za celek nEophyte přeju mnoho úspěchů."

Aktuální sestava nEophyte.FSP CS 1.6:

{#Česká Republika} Lukáš 'icewest' Vojáček
{#Česká Republika} Ondřej 'arsas' Lhota
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš
{#Česká Republika} Jonáš 'jonz' Rech
{#Česká Republika} Martin 'zigurat' Slanec