Přejít k hlavnímu obsahu

Replayers.com Epic Cup #3: Skupiny a hráči

17. 1. 2012 | 21:36 Warcraft 3
Replayers.com je organizace, která sbírá a sdílí záznamy her lepších a nejlepších hráčů. Mimo jiné občas jejich tým zápasy komentuje a streamuje. Ale to není zdaleka všechno. Replayers.com pořádá již v řadě třetí Epic Cup o 200 dolarů!
Výchozí obrázek

Replayers.com je organizace, která sbírá a sdílí záznamy her lepších a nejlepších hráčů. Mimo jiné občas jejich tým zápasy komentuje a streamuje. Ale to není zdaleka všechno. Replayers.com pořádá již v řadě třetí Epic Cup o 200 dolarů! Minulý týden byli pečlivě vybráni a pozváni jednotliví hráči, mezi kterými nechybí ani {#Česká Republika}  Daniel "Cechi" Čechmánek. Ten vyfasoval velice těžkou skupinu, ale třeba nás Daniel zase překvapí. 

Replayers.com Epic Cup #3
Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Švédsko}  Starshaped{#Velká británie}  WarchhiefRich{#Korejská republika}  Believe{#Korejská republika}  LawLiet
{#Korejská republika}  FoCuS{#Korejská republika}  ReprisaL{#Korejská republika}  eMaL{#Korejská republika}  Space
{#Srbsko}  Rudan{#Francie}  Passion{#Čína}  KenShin{#Česká Republika}  Cechi
{#Německo}  Passion{#Čína}  Yumiko{#Finsko}  Rain{#Spojené státy americké}  FK

Jak je vidět administrátoři se snažili hráče co nejvíce obměnit oproti minulému turnaji, a proto by mělo vše vypadat zase jinak. Vítězové Epic Cupu #2 - Lucifer a Fly100% dostali tentokrát stop, aby dostali šanci i ostatní a to činí event rozhodně zajímavějším. Replayers.com Epic Cup #3 startuje v nejbližších dnech, stačí aktivně sledovat jejich domovskou stránku (v každém případě, tady bude potom report :).