Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o 3612 RiotPoints!

19. 1. 2012 | 20:47 League of Legends
 Ahoj všichni,jste nadšení umělci, nebo jen toužíte po RiotPointech?Máme zde pro vás soutěž, ze které si výherce odnese 3612RP (20€). Soutěž je pořádaná týmem Lets Troll, jejich Facebook stránku a zároveň odkaz na soutěž naleznete zde.Informace o soutěži:
Výchozí obrázek

 

Ahoj všichni,

jste nadšení umělci, nebo jen toužíte po RiotPointech?

Máme zde pro vás soutěž, ze které si výherce odnese 3612RP (20€). Soutěž je pořádaná týmem Lets Troll, jejich Facebook stránku a zároveň odkaz na soutěž naleznete zde.

Informace o soutěži:

Jedná se o artwork, který může být jakéhokoliv charakteru, všechno co se dá považovat za část umění, jako například: fotka, grafická kresba, video, poezie, próza, model a speciálně bereme i sochy! Cokoliv z toho, by mělo mít něco společného s týmem Lets Troll. 

Pravidla soutěže:

Každý soutěžící má nárok poslat jen jeden výtvor. Hotové práce posílejte na náš e-mail  (letstrollstream"zavináč"gmail.com) s předmětem RP "ingame nick", například: RP Fatshotlp. Soutěž končí 20.2.2012 ve 20:00, e-maily, které přijdou po uzavírce nebudou akceptovány. Nejlepší díla budou umístěné na naší Facebook stránce. Pokud zjistíme, že obsah práce byl stažen, nebo okopírován z internetu, bude vaše práce vyřazena ze soutěže. Tým Lets Troll si vyhrazuje právo přidat/upravit pravidla v průběhu soutěže.

Vyjádření manažera týmu:

Kristián "PIVX" Tomčo

"Soutěž jsme se rozhodli uspořádat z důvodu podpoření Cz/Sk komunity. Zatím nevíme o jiném portálu, který by pořádal podobnou soutěž jako je tato. Myslíme si, že je určitě o co soutěžit, o čemž také vypovídá cena pro výherce. Tudíž  kreslete, tesejte a já nevím co ještě můžete dělat dál, ale doufáme, že na konci soutěže budemem mít z čeho vybírat."

A já přeji za PLAYzone tým hodně nápadů, ať vyhraje ten nejlepší!

 

Štítky: rp, soutež