Přejít k hlavnímu obsahu

Tipuj výsledky CS 1.6 a SC2 líg a vyhraj ceny od eSubaWear

V sobotu se v brněnské herně PGCC Velký Špalíček odehrají finálové turnaje lig pořádaných portálem PLAYzone.cz. Jedním z partnerů této akce je také internetový obchod nejen s oblečením s herní tématikou - eSubaWear. A ten si připravil pár soutěží pro fanoušky gamingu. Co můžete vyhrát a jakým způsobem se můžete zapojit do soutěží, se dozvíte v této novince.
Výchozí obrázek

V sobotu se v brněnské herně PGCC Velký Špalíček odehrají finálové turnaje lig pořádaných portálem PLAYzone.cz. Jedním z partnerů této akce je také internetový obchod nejen s oblečením s herní tématikou - eSubaWear. A ten si připravil pár soutěží pro fanoušky gamingu. Co můžete vyhrát a jakým způsobem se můžete zapojit do soutěží, se dozvíte v této novince. Internetový obchod eSubaWear dlouhodobě spolupracuje s gamingovými projekty na naší scéně a tak si nemohl nechat ujít ani tak prestižní událost, jako je vyvrcholení pěti tuzemských herních lig. Právě pro tuto příležitost je pro všechny připravena hned čtveřice soutěží o stejné množství produktů z nabídky eSubaWear.

Hlavním nástrojem, jak si přijít k nějaké té ceně, bude sociální síť Facebook a konkrétně pak stránka obchodu eSubaWear. Právě zde totiž budete moci plnit podmínky vstupu do soutěže o ceny.

A o co a jakým způsobem, že se to bude soutěžit? Polovina soutěží bude spuštěna již ve středu a druhá v průběhu finálového dne, takže se pojďme podívat na podrobnosti.

Tipněte si výsledky turnajů ve Starcraft 2 a Counter Strike 1.6 a vyšperkujte se:
Již dopředu si budete moci tipnout celkové pořadí turnajů ve Starcraftu 2 a Counter Strike 1.6. Jeden ze správně tipujících za každou hru pak získá následující odměnu. Výherce v tipovací soutěži o pořadí SC2 turnaje získá:



Výherce tipovací soutěže o pořadí CS1.6 turnaje získá:


Aby byl váš tip započítán, je nutné jej napsat na zeď Facebook stránky eSubaWear počínaje 25.1.2012. Konec soutěže je pak 28.1.2012 ve 12:00 pro Counter Strike 1.6 a v 15:00 pro Starcraft 2. 

Podělte se s přáteli a ohákněte se:
Soutěže do kterých se budete moci zapojit během samotného LAN finále se týkají věcí, které na sebe můžete v klidu nandat a vyrazit do víru velkoměsta(velkovesnice). Stačí pouze mít stránku eSubaWear jako oblíbenou ve vašem Facebook profilu a dát sdílet soutěžní příspěvek, který se objeví v daný čas na zmíněné stránce.

Soutěžní příspěvky a výhry:

V uvedený čas se na Facebookovém profilu eSubawear objeví následující příspěvky které soutěžící budou sdílet:
Soutěžím s eSubaWear o Counter Strike pásek (28.1.2012 9:00 - 15:00)



Soutěžím s eSubaWear o Battlefield 3 tričko (28.1.2012 18:30 - 20:00)


Hodně štěstí všem, kteří se zúčastní soutěží.