Přejít k hlavnímu obsahu

Máš talent?! Ukaž ho v eSuba Movies AVermedia Contest a vyhraj ceny v hodnotě 13 000 Kč!

2. 2. 2012 | 09:57 Všechny hry
Máš talent a rád vytváříš zajímavé fragmoviečka? Tak právě pro tebe je určena tato soutěž, v níž bude veškerá kreativita patřičně oceněna! Ve spolupráci se společností AVerMedia pořádáme speciální akci, ve které budou moci tři nejlepší tuzemští moviemakeři vyhrát ceny v celkové hodnotě přesahující částku 10 000 Kč! Ukaž, co je v tobě!
Výchozí obrázek

Máš talent a rád vytváříš zajímavé fragmoviečka? Tak právě pro tebe je určena tato soutěž, v níž bude veškerá kreativita patřičně oceněna! Ve spolupráci se společností AVerMedia pořádáme speciální akci, ve které budou moci tři nejlepší tuzemští moviemakeři vyhrát ceny v celkové hodnotě přesahující částku 10 000 Kč! Ukaž, co je v tobě! Mimochodem je připravena i soutěž pro čtenáře o super hardware za 2500 Kč! AVerMedia Movies Contest je tedy soutěž pro všechny, kteří s oblibou vytvářejí fragmoviečka nebo jiná videa s gamingovou tématikou. Naskýtá se vám tak jedinečná příležitost ukázat světu co umíte a k tomu ještě můžete vyhrát skvělé ceny od společnosti AVerMedia. Princip celého contestu je vcelku jednoduchý. Ve zkratce - vytvoříte adekvátní video, nahrajete jej na určitý server, pošlete nám odkaz ke stažení, včetně přiloženého infa. My pak vaši práci nahrajeme na eSubácký YouTube kanál a po uplynutí určité doby, kdy bude soutěž uzavřena, vybereme 10 nejlepších počinů. O jejich konečném pořadí nakonec rozhodne odborná porota firmy AVerMedia.



Podmínky soutěže
 

1. Každé soutěžní video musí obsahovat spot eSuba Movies a AVerMedia (odkazy ke stažení níže).

2. Všechna videa musí být pro zařazení do soutěže poslána (odkaz ke stažení) na e-mail pospi@esuba.eu.

3. Platné soutěžní práce se budou nacházet pouze na eSuba YouTube kanále.

4. Neplatí žádné omezení na hru. Movie však musí být zaměřeno na gamingovou tématiku.

5. Maximální délka videa je rovných 5 minut. Díla přesahující tento limit budou automaticky vyřazena.

6. Jakákoliv práce, která bude kdykoliv během soutěže uveřejněna na jiném serveru ke stažení nebo ke shlédnutí, bude rovněž diskvalifikována. Vytvořená videa se budou moci publikovat až po skončení contestu.

>> Ke stáhnutí zde <<

Soutěž pro čtenáře

Aktivně zapojit se mohou i naši čtenáři, kteří mají možnost se zúčastnit super soutěže. Princip je zcela jednoduchý. "Lajknete" Facebookovou stránku společnosti AVerMedia a napíšete na její zeď jméno autora a název jeho díla (samozřejmě se to týká soutěžních videí). Náhodně vylosovaný soutěžící si odnese HD HomeFree Duet v celkové hodnotě 2500 Kč.

F200-HomeFree Duet brings TV to your iPad.jpg

Harmonogram

Zahájení soutěže: 1. února 2012

Zasílání soutěžních prací: 1. února - 10. března 2012

Konec soutěže a vyhlášení vítězů proběhne nejpozději do 31. března.

Ceny

Ocenění pro první tři místa věnovala do soutěže společnost AVerMedia. Všichni výherci mimo hlavních cen obdrží i 4GB USB flash disk, tužku, tričko. To vše s logem AVerMedia. K tomu všemu obdrží práce, která dostane v rámci výše zmíněné soutěže nejvíce hlasů na Facebooku, TV tuner AVerTV Volar HD Nano v hodnotě 1000 Kč.


1. místo: Streamovací střihová karta AVerMedia Game Broadcaster HD v hodnotě 4000 Kč
2. místo: Nahrávací box pro konzole AVerMedia Game Capture HD v hodnotě 3000 Kč
3. místo: TV tuner + střihová karta Aver3D Capture HD v hodnotě 2500 Kč





Staňte se fanoušky AVerMedia na Facebooku!