Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte - soutěž o RP !

6. 2. 2012 | 21:46 League of Legends
Výchozí obrázek

Jelikož se kluci snaží co nejvíce podpořit hráčskou základnu této hry a zároveň také všechny fanoušky celku nEophyte. Připravila si pro Vás naše sekce společně s naším týmem soutěž pro všechny grafiky a další soutěž pro všechny hráče této hry. Nejprve si společně projdeme soutěž pro ty, kteří bravurně ovládají grafické programy typu Photoshop apod.  Hlavní náplní této soutěže bude vytvoření wallpaperu, který bude obsahovat logo týmu nEophyte, sestavu všech hráčů naší sekce a loga vybraných sponzorů. Bude se zde hrát o 1779 RP bodů.

Informace v kostce : - Být fanouškem Facebook stránky ZDE .

  • Vytvořit wallpaper s rozlišením 1600 x 1200, který musí osahovat logo nEophyte, loga sponzorů FSP Group, Puma,CRUNK!!! a AVG a jména a nicky všech hráčů nEph.LoL sekce
  • Vaší práci poslat na zmiňovanou FB stránku do 15. Března 2012 a posbírat co nejvíce „lajků“. 

Druhou zmiňovanou soutěží bude ta, která je zaměřena speciálně přímo pro hráče této hry. Budete mít za úkol rozdávat co nejvíce lasthitů. Ten, kdo bude mít těchto hitů nejvíce za 10 minut, ten vyhraje opět skvělou cenu v podobě 1779 RP. Toto budete muset však provést jen s jediným hrdinou, kterým bude RYZE. Samozřejmě toto musíte doložit screenem, který se bude opět uploadovat na fans stránku naší LoL sekce. 

Informace v kostce: - Být fanouškem Facebook stránky ZDE

  • Nasbírání co největšího počtu „lasthitů“ s hrdinou jménem RYZE.
  • Uploadnout svůj screenshot jako důkaz na tuto fans stránku.
  • To vše do 15. Března, kdy bude konec této soutěže a vyhlášení vítěze. 

Na konec chci připomenout, že obě soutěže jsou pevně spjaty s FaceBook stránkou nEophyte - League of Legends (ZDE), takže, kdo nejste ještě fanouškem, neváhejte a přidejte se, protože podobných soutěží o RP se bude konat čím dál tím více. 

 

 

Zdroj: nEophyte
Štítky: nEophyte, rp, soutež