Přejít k hlavnímu obsahu

MSI LanCraft Spring 2012 přichází!

Dlouho jsme čekali, než byl oficiálně oznámen termín pro největší a nejznámější lanparty u nás, pro první letošní LanCraft. Tento týden byly spuštěny i stránky, spolu s rezervací a prvními novinkami. Co nám tedy první letošní LanCraft přináší?
Výchozí obrázek

Dlouho jsme čekali, než byl oficiálně oznámen termín pro největší a nejznámější lanparty u nás, pro první letošní LanCraft. Tento týden byly spuštěny i stránky, spolu s rezervací a prvními novinkami. Co nám tedy první letošní LanCraft přináší?

MSI LanCraft Spring 2012

Když v loňském roce skončil poslední LanCraft, začali jsme sepisovat všechny oblasti, které bychom chtěli na LanCraftu vylepšit. Je mi jasné, že spousta vás považuje LanCraft za perfektní, ale my stále vidíme oblasti, které můžeme zlepšit, jak můžeme pro vás udělat naše lanparty ještě zajímavější a přitažlivější. I letos nás čekají velké změny, které ve výsledku povedou ke zvýšení komfortu, který vám poskytujeme. Jednotlivé novinky vám budeme během příprav na LanCrafty představovat a já pevně věřím, že se vám budou líbit.

Nyní ale otevíráme brány prvního LanCraftu. Ten je určen pro všechny hráče a fanoušky her StarCraftu 2, DOTY 2, WarCraftu 3 a Trackmanie. Pokud máte tyto hry rádi, pokud se chcete sejít s komunitou, užít si perfektní víkend plný her a zábavy, je tento LanCraft určen právě pro vás.

Máme pro vás připraveno minimálně 190 míst a těším se, že s vaší pomocí je všechna zaplníme a vytvoříme další legendární LanCraft!

Popravdě řečeno, vše je zatím před námi. Nejdůležitějším faktem je spuštění registrací, kterých využilo již téměř 70 lidí! Pokud patříte mezi hráče níže zmíněných her, s registracemi neváhejte. Míst je bohužel omezené množství a ne vždy se na každého dostane. Ať už patříte mezi hráče, či diváky, LanCraft vám vždy nabídne možnost zábavy a nejinak tomu bude i tentokráte.

Složení her jasně napovídá o tom, že tento LanCraft bude praskat ve švech. V čele stojí nejhranější strategie světa StarCraft 2 a spolu s ním naboostovaná DOTA 2, která se již teď, v beta verzi, těší obrovské popularitě.
Herní složení doplňují další známé hry - WarCraft 3 a Trackmania Forever.

Mezi partnery MSI LanCraft Springu můžeme vidět první loga partnerů, kteří (ač ještě nebyli oficiálně představeni) mohou pomoci k představě, co se na prvním LanCraftu chystá. Vše se bude odkrývat v následujících dnech a proto nezapomeňte sledovat stránky LanCraftu, kde se vždy dozvíte nejaktuálnější informace.

MSI LanCraft Spring 2011

  • Termín: 27. - 29. 4. 2012
  • Místo konání: Staré Město (u Uherského Hradiště)
  • Počet BYOC míst: 190
  • Zastoupené hry: StarCraft 2, DOTA 2, WarCraft 3, Trackmania Forever

Těšíme se na vás! :)