Přejít k hlavnímu obsahu

DevastioN 3 trailer [MOVIE]

9. 2. 2012 | 15:05 Counter Strike 1.6
0L0V0 vydává trailer na DevastioN 3 jako pokračování jeho úspěšné série DevastioN.Matúš '0L0V0' Men se rozhodl rozdělat pokračování na jeho sérii DevastioN, kterou začal již před několika lety a postupem času se dostává až ke třetímu dílu.DevastioN 1
Výchozí obrázek

0L0V0 vydává trailer na DevastioN 3 jako pokračování jeho úspěšné série DevastioN.

Matúš '0L0V0' Men se rozhodl rozdělat pokračování na jeho sérii DevastioN, kterou začal již před několika lety a postupem času se dostává až ke třetímu dílu.

DevastioN 1

První projekt nevyšel Matúšovi podle jeho představ. Nedostatek zkušeností jako začínajícího moviemakera ho omezoval, proto movie nedostalo takový ohlas, jaký by snad mohlo podle původního plánu. Chybu v renderingu se 0L0V0vi nepovedlo odhalit, a tak movie nemá intro ani outro a zbyl pouze fragpart.

Movie můžete shlédnout zde.

DevastioN 2

Pod záštitou illusion-pictures se po roce rozhodl 0L0V0 v sérii pokračovat, což se nakonec ukázalo jako dobrý nápad, protože za uběhlý rok dokázal nabrat zkušenosti a zapracoval na coloringu, přechodech a střihu.

Na DevastioN 2 se můžete podívat zde.

DevastioN 3

Jsme o necelé dva roky dále a Matúš má již z větší části rozpracované třetí pokračování DevastioN následující hned po movie Davida 'gcko' Hály (čtěte: GCKO THE UNBEATABLE). Stejně jako v předchozích dílech se dočkáte fragů v rozsahu "insane" a "sick" přes "funny" až po "fail". Ve videu uvidíte 55 hvězd, které naposílaly fragy v průběhu posledních několika měsíců.

Jak je zmíněno výše, projekt je již téměř hotový a zbývá pouze pár dní do oficiálního vydání kompletního movie. Do té doby si můžete pouze shlédnout trailer a pár screenů .

Štítky: 0L0V0, DevastioN 3