Přejít k hlavnímu obsahu

The Defense: playoff je tady!

11. 2. 2012 | 00:25 Dota 2
Velkolepý turnaj s názvem The Defense se konečně blízí k zdárnému konci. Pro oko diváka se tak konečně nabízí skvělá podívaná, kdy prakticky každý zápas může nabídnout pořádné drama. Nejdřív pěkně popořadě. The Defense je turnaj pořádaný známým portálem joinDOTA.com a je sponzorován renomovanou společností Razer. The Defense je největší online turnaj na světě a účastní se ho celá světová špička. Do turnaje bylo pozváno 20 týmů a 4 další týmy byly pozvány na základě divoké karty komunity.
Výchozí obrázek

Velkolepý turnaj s názvem The Defense se konečně blízí k zdárnému konci. Pro oko diváka se tak konečně nabízí skvělá podívaná, kdy prakticky každý zápas může nabídnout pořádné drama.

Nejdřív pěkně popořadě. The Defense je turnaj pořádaný známým portálem joinDOTA.com a je sponzorován renomovanou společností Razer. The Defense je největší online turnaj na světě a účastní se ho celá světová špička. Do turnaje bylo pozváno 20 týmů a 4 další týmy byly pozvány na základě divoké karty komunity.

V turnaji je skutečně o co hrát, celkové prizemoney dosáhlo v The Defense rovných 10 000€, což je skutečně krásná částka. Tři nejlepší si pak odnesou odměnu v následující výši:

  1. místo: 6 000€
  2. místo: 2 500€
  3. místo: 1 500€

Pořadatelé stojící za The Defense zajistli ve spolupráci se serverem own3D.tv video streaming, který je dostupný ve třech světově nejrozšířenějších jazycích. Tedy v ruštině, angličtině a němčině.

Z první skupinové fáze vzešlo dvanáct nejlepších a ti byli nalosování do dvou skupin. Po pěti odehraných zápasech pak muselo i tuto fázi opustit čtyři týmy a zbytek „přeživších“ tak konečně přišlo do očekávaného playoff, tedy vyřazovací části. Ta se hraje systémem double elimination.

První čtyři celky z druhé skupinové části se dostaly do winners bracket, ostatní čtyři spadly do tolik nechtěného loosers bracket, kde prohra znamená automaticky vyřazení z turnaje. Za to tým, který prohraje ve winners bracket dostane jakousi opravnou šanci a spadne „pouze“ do loosers bracket.

Včera se konečně playoff fáze turnaje doplnila o poslední tým, když Němci z mousesports naprosto rozdrtili své protivníky z fnatic, kteří tak turnaj opouští po druhé skupinové fázi s jedinou výhrou na svém kontě.

Playoff tedy vypadá následovně: