Přejít k hlavnímu obsahu

Škola hrou s Harpnerem #11 v 16:30

13. 2. 2012 | 16:22 StarCraft 2
Každý týden se odehrává streamovací seriál, ve kterém nás přední český hráče protossů Harpner provází radami a taktikami, jak za Protosse hrát. V jeho pořadu můžete nalézt rozbory her cizích hráčů, ale i těch domácích z aktuálních turnajů a jiných eventů. Dnes v 16:30 nás čeká další díl...Uběhl další týden a s novým přichází také další díl pořadu Škola hrou! Už si pomalu zvykáme na nepřítomnost Wriese a to, že celou Školou nás provází Harpner sám, tak co nás bude čekat tentokrát?
Výchozí obrázek

Každý týden se odehrává streamovací seriál, ve kterém nás přední český hráče protossů Harpner provází radami a taktikami, jak za Protosse hrát. V jeho pořadu můžete nalézt rozbory her cizích hráčů, ale i těch domácích z aktuálních turnajů a jiných eventů. Dnes v 16:30 nás čeká další díl...

Uběhl další týden a s novým přichází také další díl pořadu Škola hrou! Už si pomalu zvykáme na nepřítomnost Wriese a to, že celou Školou nás provází Harpner sám, tak co nás bude čekat tentokrát?

V minulých dílech Harp analyzoval některé ze svých replayů za akcí, které se konaly (finále GIGABYTE Ligy, Gameffest). Dnes nás čeká analýza vybraných replayů z finále turnajů, které probíhaly několik týdnů. Ano, mluvím o CZC.CZ Saturday Cupech a SteelSeries QCK Tour. Můžete se tak těšit na podrobné rozbory všech matchupů Protossů (PvP/Z/T) a také na odpovědi na otázky, z řad pozorných diváků :).

Nezapomeňte si naladit Harpnerův stream dnes již od 16:30! Pokud Vás zajímají novinky, ať už ohledně příštích dílů Školy hrou, anebo chcete vidět Harpnera přimo v akci, "Like"něte si jeho Facebook stránku a nebo si dejte follow na jeho stream na Twitch.tv!