Přejít k hlavnímu obsahu

The Defense: Dignitas jdou dále

15. 2. 2012 | 15:08 Dota 2
Finální fáze DotA 2 turnaje s názvem The Defense se konečně blíží do svého závěru a my tak máme tu možnost sledovat opravdu ty nejnapínavější souboje za celý průběh The Defense.Za favority celého turnaje jsou rozhodně považování Ukrajinci z týmu Natus Vincere, kteří dlouhodobě podávají stabilní výsledky a jsou považování za jeden z nejlepších týmů vůbec. Jejich největší konkurenti v turnaji jsou bezpochyby němečtí mousesports a také členové organizace Team Dignitas, kteří patří mezi elitu evropské scény.
Výchozí obrázek

Finální fáze DotA 2 turnaje s názvem The Defense se konečně blíží do svého závěru a my tak máme tu možnost sledovat opravdu ty nejnapínavější souboje za celý průběh The Defense.

Za favority celého turnaje jsou rozhodně považování Ukrajinci z týmu Natus Vincere, kteří dlouhodobě podávají stabilní výsledky a jsou považování za jeden z nejlepších týmů vůbec. Jejich největší konkurenti v turnaji jsou bezpochyby němečtí mousesports a také členové organizace Team Dignitas, kteří patří mezi elitu evropské scény.

Právě o Dignitas bude nyní řeč, neboť ti dokázali porazit své soupeře v prvním kole lower bracket, tým Ariana Gaming. Německý tým Ariana Gaming první hru prohrál, avšak záhy se dokázal vrátit do zápasu a napjal diváky i hráče z Dignitas, když vyhrál druhou sadu. Avšak ve třetí hře hráči týmu Dignitas nedali svému německému soupeři šanci a jednoznačně jej přehráli. Tím tak ukončili působení Ariana Gaming v tomto turnaji a dostali se tak do druhého kola spodního pavouka.

Tam se střetnou s velkým překvapením The Defense, Australci z Absolute Legends, kteří předvádějí skutečně zázračné výkony. 19. února v 16:00 tak proběhne zápas mezi těmito dvěmi týmy a rozhodně se bude na co koukat.

Současná situace The Defense vypadá takto: