Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE uvádí ‘Spring Extreme Contest’

15. 2. 2012 | 18:25 Všechny hry
Taipei, Taiwan, 14. únor 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek, grafických karet a dalších počítačových komponent oznamuje uvedení GIGABYTE ´Spring Extreme Contest,´ nejnovější soutěže pro overclockery hostované na portálu HWBOT.org. S vůní jara ve vzduchu, zve GIGABYTE každého vlastníka AMD procesoru a základní desky GIGABYTE k účasti na čtyřkolové soutěži, která rozhodne jednou pro vždy o tom, kdo se stane opravdovým vládcem AMD hřadu a výhercem základní desky GIGABYTE 990FXA-UD7.
Výchozí obrázek

Taipei, Taiwan, 14. únor 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek, grafických karet a dalších počítačových komponent oznamuje uvedení GIGABYTE ´Spring Extreme Contest,´ nejnovější soutěže pro overclockery hostované na portálu HWBOT.org.

S vůní jara ve vzduchu, zve GIGABYTE každého vlastníka AMD procesoru a základní desky GIGABYTE k účasti na čtyřkolové soutěži, která rozhodne jednou pro vždy o tom, kdo se stane opravdovým vládcem AMD hřadu a výhercem základní desky GIGABYTE 990FXA-UD7.

‘Spring Extreme Contest’
1. kolo - Super PI 1M
2. kolo - Super PI 32M
3. kolo - PiFast
4. kolo - PC Mark 05

‘Spring Extreme Contest’ poběží od 15. února do 15. března. Vítěz si domů odnese základní desku GIGABYTE 990FXA-UD7, druhý a třetí v pořadí 990FXA-UD5, respektive 990FXA-UD3. Soutěž je určena pro všechny členy HWBOTu. V případě rovnosti bodů rozhodne nejvyšší skóre v PC Mark 05.

Kompletní pravidla, bodování a další podrobnosti naleznete na soutěžní stránce zde:
http://hwbot.org/competition/gbt_spring_extreme

O základní desce GIGABYTE 990FXA-UD7
Základní deska 990FXA-UD7 nabízí úžasně rychlou a efektivní základnu pro nejnovější procesory série AMD FX. Unikátní design hardwaru včetně pojistek s nízkým odporem zajišťuje nízké poklesy napětí a stabilnější a vydatné dodávky elektřiny. 990FXA-UD7 nejvyšší platforma pro procesory AMD ‘Bulldozer’.

Více informací naleznete zde: GA-990FXA-UD7

Štítky: GIGABYTE