Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers opouští jejich CS sekce

12. 3. 2012 | 19:46 Counter Strike 1.6
Dnes oznamuje kapitán týmu NecroRaisers odchod z jejich domovské organizace, co stálo za nečekaným rozhodnutím?Tomáš 'efron' Pechman dnes informoval o odchodu jeho Counter-Strike týmu z organizace NecroRaisers. Není tomu ani dva měsíce, kdy se sestava berry, Petr.D, Death-filip a LaN dala dohromady a připojila se k této známé české organizaci, dnes ale jejich zázemí opouští a vrací se pod starý tag ROCKETS. Zatím jsou tedy na honu po novém zázemí.
Výchozí obrázek

Dnes oznamuje kapitán týmu NecroRaisers odchod z jejich domovské organizace, co stálo za nečekaným rozhodnutím?

Tomáš 'efron' Pechman dnes informoval o odchodu jeho Counter-Strike týmu z organizace NecroRaisers. Není tomu ani dva měsíce, kdy se sestava berry, Petr.D, Death-filip a LaN dala dohromady a připojila se k této známé české organizaci, dnes ale jejich zázemí opouští a vrací se pod starý tag ROCKETS. Zatím jsou tedy na honu po novém zázemí.

Za poslední dva měsíce neukázala sestava nic zvláštního. Jejich jedinou akcí je lednový meziherňák, kterého se zúčastnili spíše v mixu za pomoci Davida 'sGreeN' Urbánka a Michala '2nd' Hrnčíře. Zatím bez zápasu bojují ROCKETS ve třetí divizi Intel Ligy IV jako pozvaný tým, papírově by se ale měla po základní části umístit na vyšších pozicích. Celá sestava se ale již chystá na březnový Mezihernový turnaj, který se bude konat již tuto sobotu.

Kapitán týmu Tomáš 'efron' Pechman se k odchodu vyjádřil následovně:

"Musím poděkovat NecroRaisers, že nás vzali pod svá křídla jako nově složený team, který vlastně pořádně ještě nic neukázal. Nicméně jsme se dohodli jasně na né zase tak náročných podmínkách, které nejsou schopni dodržet. Pravděpodobně je chyba na straně sponzora a manažeři NR to logicky nechtěji financovat ze svých kapes. Takže no hard feelings, přeju jim do budoucna hodně štěstí, hlavně aby se jim z NR podařilo časem udělat takový multiklan jako si jméno NecroRaisers zaslouží. Nicméně nám už nemají co nabídnout, takže se teď budeme starat o sebe sami pod tagem ROCKETS a budeme doufat v brzkou spolupráci s jinou organizací."

Aktuální sestava ROCKETS:

{#Česká Republika} Tomáš 'efron' Pechman
{#Česká Republika} David 'berry' Mestek
{#Česká Republika} Matěj 'LaN' Kvasnička
{#Česká Republika} Petr 'Petr.D' Danko
{#Česká Republika} Filip 'Death-filip' Voráček

 

Štítky: NecroRaisers