Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus znovu boří milníky. Padl nový rekord v počtu předplatitelů na domácí scéně

18. 9. 2021 | 20:24 Twitch.tv
Agraelus znovu přepisuje historii na česko-slovenském Twitchi. Oblíbený streamer se díky své skvělé komunitě dostal na naprosto šílený počet předplatných, který na domácí scéně nemá obdoby. Stanovil tak nový rekord v počtu subscriberů, zatímco konec Subtemberu je ještě v nedohlednu. Na jaké číslo se Agraelus nakonec ještě dostane?
Agraelus
Agraelus
Zdroj: Twitch.tv/Agraelus

Agraelus je na česko-slovenském Twitchi bezpochyby jednou z největších a nejpopulárnějších osobností, která každou chvíli trhá některé z dosavadních milníků ve sledovanosti či počtu předplatitelů. Svým úspěchem často překoná i větší zahraniční streamery, proto ani není divu, že nyní za pomoci Subtemberu a neskutečné podpory věrné komunity na Agraelově kanále padl další senzační rekord na domácí scéně.

Září je tradičně měsícem, kdy si diváci i samotní streameři přijdou na své prostřednictvím zlevněných předplatných v rámci Subtemberu, tudíž i počty subscriberů vyletí raketově vzhůru. Na obrovský počet předplatitelů se tento měsíc dostali i další významní streameři na naší scéně, jako jsou například Herdyn nebo Xnapy, kteří se pohybují kolem čísla 7000. Diváci na Agraelově kanále se však nezastavili ani u takto, na naše poměry, kolosálního čísla, ale ještě přitlačili, a to o dost. 

Měsíc je tepre za půlkou a Agraelus nedávno přímo na streamu překonal číslo 11 100, čímž absolutně zdolal dosavadní rekord v počtu předplatných na česko-slovenské Twitch scéně. Věrní diváci a dárci předplatných se tak opravdu činili a je těžké uvěřit, že se dostali na tak šílené číslo, když je skoro ještě půlka měsíce před námi. Tedy stále víc než dost času využít tento měsíc a pořídit si levnější předplatné.

Je tedy dost možné, že se tímto číslem ještě v následujících dnech dost zahýbá a Agraelus si tak své absolutní prvenství ještě pojistí do budoucna. Nechme se překvapit, kam se toho úctyhodné číslo ještě vyšplhá. A nezapomínejte, Subtember sice za necelé dva týdny skončí, ale nahradí jej oblíbený Spooktober!

Štítky: Agraelus