Přejít k hlavnímu obsahu

Ani Cristy nebude bez týmu! Nejlepší slovenský hráč otevírá FIFA divizi v předním týmu SINNERS

23. 9. 2021 | 18:02 EA SPORTS FC 24 Přestup
Po Pardubicích se do FIFY přidává další nový tým, jenž chce rozeznít své jméno ještě hlasitěji, a to SINNERS. Tato organizace je známá především z Counter-Striku, kde českým fanouškům dělá obrovskou radost. Dokáží se hříšníci proslavit i ve FIFĚ?
Cristy
Cristy
Zdroj: SINNERS

Další ročník českého esportu ve FIFĚ vypadá velice zajímavě již před začátkem. Kartami zamíchalo několik přestupů, které se zdají být nekonečné, a zdá se, že nás čeká nejatraktivnější sezóna, co se týče jednotlivých týmů. K několika stálícím se totiž přidávají také nové. K otevření FIFA sekce se nyní rozhodli také SINNERS.

Tuto organizaci zná snad každý, kdo alespoň trošičku sleduje dění esportu na domácí scéně. Ústřední doménou, ve které SINNERS působí, je Counter-Strike, kde sbírají jeden úspěch za druhým už i na mezinárodní scéně. Naposledy spustili podporu Rocket League a výčet her nyní rozšiřuje také FIFA, která podle slov vedení byla ve hře už před RL. Ačkoliv už to vypadalo, že vstup na fotbalovou scénu se nekoná, tak jeden hráč to změnil.

Timoteji 'Cristy' Starinský byl po konci v Plzni bez angažmá, a to tak nechtěl pro novou sezónu nechat. Sám ukázal vedení organizace SINNERS tak velký zápal, že by byl hřích jej nepřijmout do svých řad. Cristy dlouhodobě patří k tomu nejlepšímu na domácí scéně, jen se nemohl účastnit e:LIGY, která je pro kluby často klíčová. Na poli slovenské FIFY je ale suverénně největší hvězdou, což potvrdil triumfem v e-Fortuna lize a účastí na Mistrovství Evropy v barvách slovenské reprezentace. Slovenská jednička ale nechybí například v naší FIFA COOL lize, kde se jistě představí také ve FIFĚ 22. Myslíte si, že se opět ukáže, jak dobře si umí vybírat hříšníci své hráče?

Štítky: Cristy, SINNERS