Přejít k hlavnímu obsahu

Bany na Twitchi budou o něco jasnější, nově uvidíte datum i důvod

10. 8. 2021 | 19:55 Twitch.tv
Ti, kteří dostali ban na Twitchi, na tom budou o trochu lépe z hlediska informací. Nově streameři dostanou notifikaci, která bude obsahovat více informací o tom, proč jim byl ban udělen, včetně názvu záznamu a přesný čas, který za zákaz streamování může.
Twitch logo
Twitch logo
Zdroj: Google

To, že streamer dostane ban, a nebude vědět za co, nebo na jak dlouho, by mělo být díky nové aktualizaci Twitche minulostí. Nově hříšník, který se nějak provinil proti pravidlům, nejen že dostane upozornění, ve kterém bude stát důvod banu (DMCA, nahota, násilí), ale i přesný čas záznamu, který mu ban vynesl. Na vzkazu od Twitche pak uvidíme i přesnou délku banu.

 

Určitě ale nejde o plnohodnotné vyřešení problému Twitche. Vrásky streamerům dále bude přidělávat DMCA, nebo bany, za které nemohou. Zdalipak notifikaci dostanou i ti, kteří už ban mají, je záhadou. Například ale takový Dan "Opat04" Legenda na důvod a délku banu čeká už několik měsíců.

Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch, BAN
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.