Přejít k hlavnímu obsahu

BMW vydává novou mangu. Hlavními hrdiny budou hráči G2, Fnatic, C9, FPX a T1

9. 4. 2021 | 11:06 League of Legends
Ve velkolepém projektu, kterou světoznámá značka aut BMW vytvořila, se mnoho největších týmů z celého světa spojilo dohromady a přinášejí množství společných projektů. Zatím asi nejzajímavějším projektem je nejnovější kreslený komiks, ve kterém jsou hlavními hrdiny hráči největších světových organizací League of Legends.
Nový komiks od BMW
Nový komiks od BMW
Zdroj: BMW Group

BMW minulý rok přineslo projekt “United in Rivalry”, který se snaží spojit týmy League of Legends mimo Vyvolávačův žleb. Už spolu dělali pár projektů, jako například jízda v závodním autě po okruhu, ale nejnovější nápad je určitě ten nejzajímavější. Jedná se o tzv. mangu, neboli jinak řečeno kreslený komiks v japonském stylu. Autorem je populární umělkyně Acky Bright. Název komiksu bude “Hrdinové Rivalství” a nejoblíbenější hráči světa se v něm vydají na nová dobrodružství, které jim změní život. 

Na začátku první části se všichni hrdinové ocitají v hlavním centru BMW, kde se potkají s doktorkou Eve Brenner, která se představí jako hlavní inženýrka nové esport divize. Hráče zavede do nové podzemní laboratoře, kde se vyrábějí nejnovější technologie pro hráče, jako jsou například klávesnice, myši a herní židle. Nakonec se všichni hrdinové usadí do svých židlí a objeví se ve virtuálním Vyvolávačově žlebu, kde se utkají o cenu vítěze.

Komiks by měl mít osm částí a krom reálných soubojů v League of Legends máme nyní možnost vidět souboje ve fiktivní realitě.

Štítky: BMW, G2 Esports, fnatic
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.