Přejít k hlavnímu obsahu

Bohemians Praha 1905 angažují oba finalisty Big Shock! COOL Poháru

18. 8. 2021 | 20:58 EA SPORTS FC 24
Spojení Dark Tigers a pražského fotbalového klubu Bohemians Praha 1905 otevírá svou třetí kapitolu. S novým ročníkem herního titulu FIFA 22 přichází Bohemians esports s novou sestavou a odlišným formátem esportové sekce. Na co se můžeme od Klokanů těšit?
Saint_SB10
Saint_SB10
Zdroj: Bohemians Praha 1905

Nová sestava Bohemians esports započne nový ročník FIFA 22 ve zbrusu novém složení. Nástupcem Matěje "Matejs" Dunky se stává Aleš "K1leris" Kubík, který doposud hájil barvy organizace Zicon esports. Druhým hráčem Bohemky bude nováček na esportové scéně, který se na konci sezóny FIFA 21 dostal do povědomí hráčů jako vítěz onoho Big Shock! COOL Poháru i následného THE NEW AXE EFFECT Showmatche. Řeč je samozřejmě o Svatopluku "Saint_SB10" Bouškovi, který už před tímto angažmá byl klokanem srdcem i duší.

Krev týmu sídlící v ikonickém Ďolíčku zdědil po svém otci, jeho vyjádření tak opravdu zahřeje u srdce každého fanouška fotbalu nebo esportu. „Po vyhraném turnaji bylo nabídek víc. Když ale přišla nabídka od Bohemky, tak bylo jasno! Fandění Bohemce se u nás v rodině totiž dědí a jinak tomu nebylo ani u mě, díky tátovi ji mám v krvi už od narození. Dneska jsme společně uzavřeli mou první smlouvu a já bych tak chtěl poděkovat všem, díky kterým jsem si dnes mohl splnit sen! Těším se na vzájemnou spolupráci, která doufám bude plná úspěchů!“

Tímhle sestava ještě kompletní není, třetí a čtvrtý hráč Bohemians esports budou oznámeni časem po dotažení všech administrativních náležitostí. Zatím tedy fanoušci mohou pouze tipovat, o koho půjde.

SAINT a K1LERIS
SAINT a K1LERIS
Foto: Bohemians Praha 1905

Další přesun se udál za oponou, po nepříliš podařené sezóně se Richard "MrRici" Růžička přesunuje do managementu herní organizace Dark Tigers a bude zodpovídat za sekci Bohemians esports. „Sezóna FIFA 22 pro mě bude ve většině věcí jiná, protože si vyzkouším práci s novými hráči a pokusím se jim odevzdat co nejvíce zkušeností, pomoct jim ke stabilním a skvělým výsledkům. Jako správný FIFA maniak se určitě zastavím i na turnajích, ale už jen v barvách Dark Tigers,“ vyjádřil se v oficiální zprávě sám MrRici.

Svých pár slov doplnil také ředitel samotného Bohemky, Darek Jakubowicz: „Esportový svět zaznamenává obrovský boom a my jsme rádi, že i Bohemka má na této scéně své zastoupení. Spojením s Dark Tigers jsme našli vhodnou cestu, jak klokana do světa esportu zapojit. Nejdeme finančně náročnou cestou, ale snažíme se společně v rámci rozumných podmínek hledat nové talenty. Vloni jsme takto objevili Matěje Dunku, který se vypracoval mezi top hráče a posunul se dál. V tomto trendu budeme doufám pokračovat.“

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.