Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý in-game leader eSuby se vrací na scénu a opět míří do Dark Tigers

20. 9. 2021 | 08:13 Counter-Strike 2 Přestup
Nestabilní rok v Dark Tigers přináší další zásah do základní sestavy. U zbrusu nové pětice to vypadalo, že to šlape, ale z osobních důvodů musela přijít další změna.
jaro
jaro
Zdroj: Dark Tigers

Po rozpadu jarní sestavy postavili Dark Tigers úplně nový kádr, který opanoval základní část 2. Tipsport COOL ligy a zahraje si o návrat mezi elitu. Kromě toho střílí také v Sazka eLEAGUE, kde se ale včera představila jedna staronová tvář. S týmem se totiž musel z osobních důvodů rozloučit David 'Feki' Fekeč, místo něhož tygři hledali někoho, s kým již v minulosti hráli. Volba tedy padla na někoho, kdo byl po konci v eSubě volným hráčem.

Peter 'jaro' Rauch si v Dark Tigers zahrál už vloni po boku Martina 'MAXX' Smolára nebo Roberta 'manguss' Kaspera. Nyní tak přichází velký návrat zkušeného in-game leadera, navíc s posledním možným dobrým načasováním. V rámci boje o postup na Vodafone MČR 2021 totiž tento týden probíhá poslední přestupové období a právě DTG jsou v balíku týmů, které s největší pravděpodobností budou bojovat o postup na body.

"Náš kapitán Feki nás v týždni informoval o tom, že z rodinných dôvodov nebude môcť pokračovať v aktívnom hraní. Preto sme ihneď začali uvažovať o hráčoch, ktorí sú free a ideálne máme s nimi už nejaké skúsenosti. Vzhľadom na to, akú úlohu v týme Feki mal, bol pre nás JARO prvá a logická voľba," uvedl pro portál Sazka Esport majitel organizace Branislav Kovačovic. Hned při obnovené premiéře s bývalým mistrem České republiky DTG okradli o body Sampi.Tipsport, tak uvidíme, jestli tyto výkony budou pokračovat i nadále. Podzimní část sezóny bude hodně našlapaná a například dnes pro Dark Tigers startuje play-off Y-Games PRO Series.

Aktuální složení Dark Tigers:

 Slovensko Patrik 'outex' Tomko
 Slovensko Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
 Slovensko Martin 'creze' Bagala
 Slovensko Kristián 'heikkoL' Garbera
 Slovensko Peter 'jaro' Rauch

Štítky: jaro, Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.