Přejít k hlavnímu obsahu

Česká reprezentace končí v Nation Cupu na 7. místě

31. 5. 2021 | 00:00 PUBG: Battlegrounds
Tento víkend probíhal PUBG EMEA Nations Showdown, ve kterém se proti sobě utkaly reprezentace z Evropy, Afriky a Blízkého východu. Po dvou hracích dnech se jsme dočkali finále i s českými reprezentanty, průběh nedělního dne ale nebyl příliš povedený.
Čeští PUBG reprezentanti
Čeští PUBG reprezentanti
Zdroj: Entropiq

UPDATE: I přesto, že kluci pomýšleli na vyšší příčky se ve finále příliš nedařilo a reprezentace České republiky končí na 7. místě. Již od začátku bylo jasné, že o prvenství se utkají reprezentace Chorvatska a Ruska, které si od ostatních celků vybudovaly náskok. Nakonec se mohla radovat reprezentace Chorvatska, ruský výběr se musel spokojit s druhým místem a neobhájil loňské vítězství. Třetí místo nakonec získala reprezentace Ukrajiny.

Nations Shodwdown výsledky
Nations Shodwdown výsledky
Zdroj: twire.gg

Páteční a sobotní hrací den přinesl souboj o šestnáct postupových míst do finále EMEA Nations Showdown turnaje. Českým reprezentantům se do finále podařilo postoupit již v pátek. V sobotní kvalifikaci dominovali hráči Ruska, kteří z šesti her dvě vyhráli, druhou vítěznou hru si připsali neuvěřitelných 22 killů!

Seznam šestnácti postupujících reprezentací:
 Finsko Finsko Rumunsko Rumunsko Španělsko Portugalsko Brazílie Ibérie Francie Francie
 Německo Německo Norsko Norsko Česká republika Česko Polsko Polsko
 Rusko Rusko Dánsko Dánsko Chorvatsko Chorvatsko Nizozemsko Nizozemsko
 Rakousko Rakousko Bulharsko Bulharsko Maďarsko Maďarsko Ukrajina Ukrajina

Finále přinese celkem 6 zápasů, ve kterých týmy hrají o 1 000 dolarů. I přesto, že se nejedná o nejvyšší odměny, je cílem turnaje pobavit a divákům přinést atraktivní souboj mezi různými státy. Do finále by v české sestavě měli opět nastoupit Entroppiq duo Nowikk, Double, čerstvá posila Digital Athletics Pixel1k a stálice domácí scény FreeKill. V záloze jako pátý hráč by měl být připraven nedávný vítěz Grunex Masters Gargi.

Finále turnaje startuje již v 19:00 a stejně jako v páteční kvalifikaci se dočkáte českého komentáře v podání Martina "spajKK" Beneše.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!