Přejít k hlavnímu obsahu

Česká reprezentace si zajistila v prvním hracím dnu Nations Cupu postup do finále!

28. 5. 2021 | 21:21 PUBG: Battlegrounds
V pátek od 19:00 startuje očekávaný mezinárodní turnaj EMEA Nations Showdown, ve kterém se proti sobě utkají země z Evropy, Afriky a Blízkého východu. Mezi účastníky nechybí ani český tým, který si v rámci tohoto turnaje přichystal zajímavou spolupráci!
Čeští PUBG reprezentanti
Čeští PUBG reprezentanti
Zdroj: Entropiq

Update #1: Češi si v závěrečné čtvrté hře poradili s celou konkurencí, hru vyhráli se čtrnácti killy a zejména závěrečná 4vs1 přinesla pořádnou podívanou  v podobě ohňostroje vytvořené z utility ve hře! Zítra naší borci mají pauzu a v turnaji budou pokračovat až v neděli. Spolu s Českem postoupily tyto národy: Finsko, Rumunsko, Ibérie (Společný název pro Portugalsko a Španělsko), Francie, Norsko a Polsko.

 


Poslední květnový víkend nabídne dlouho očekávanou bitvu národů. Nejedná se o žádný mezinárodní zápas v hokeji, ale o turnaj v PUBG, ve kterém se představí 25 reprezentací různých zemí z Evropy, Afriky a Blízkého východu. Poslednímu národnímu turnaji dominovali hráči Ruska, kteří i nyní budou patřit k favoritům turnaje.

První hrací den se odehrají čtyři hry, kdy po každé hře postoupí dva týmy s největším počtem získaných bodů do finále. Uvolněné 2 spoty zaplní nové dva týmy na základě startovního pořadí. Česká republika nastoupí již do prvního utkání. Takto postoupí osm týmů. Zbylé týmy se v druhém hracím dni poperou o zbylých osm postupových míst v šesti hrách. Poslední hrací finálový den čeká týmy šest zápasů.

Čeští PUBG reprezentanti
Čeští PUBG reprezentanti
Foto: Entropiq

Česká reprezentace nebere turnaj na lehkou váhu a pořádně se do tohoto turnaje oblékla. Entropiq ve spolupráci se sportovní značkou Puma, která mimo jiné připravuje reprezentační dresy pro české fotbalisty, připravili pro kluky reprezentační dresy s jejich vlastní jmenovkou.

Sestava českého týmu:

 Česká republika Vojtěch "Double" Ptáček
 Česká republika Matěj "Nowikk" Krmela
 Česká republika Martin "FreeKill" Pola
 Česká republika Miloslav "PiXeL1K" Feik
 Česká republika Šimon "Gargi" Gargoš

Celý turnaj bude streamovaný, jedním z oficiálních komentátorů bude česká PUBG legenda Martin "spajKK" Beneš, který bude provázet turnajem na svém Twitch kanále. Nezapomeňte tedy v 19:00 dorazit na jeho kanál s českým dresem, vlaječkou nebo PLAYzone MČR mikinou a pořádně klukům fandit!

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!