Přejít k hlavnímu obsahu

Cesta českých týmů na European Masters končí! SINNERS nestačili na německé mousesports

19. 8. 2021 | 22:49 League of Legends
Je za námi další European Masters a tentokrát jsme se dočkali daleko lepších výsledků než na jaře. Bohužel eSuba si vybrala všechno své neštěstí už v losu skupin, když se bohužel dostala do tzv. skupiny smrti. Přesto předvedli její hráči solidní výkony a mohou být se vztyčenou hlavou. Naopak SINNERS zvládli relativně hratelnou skupinu a čekal je boj o postup do hlavní části.
SINNERS končí na European Masters
SINNERS končí na European Masters
Zdroj: SINNERS

Pro české fanoušky League of Legends byl čtvrtek velice speciálním dnem. Bohužel jsme se večer nedočkali jeho šťastného konce, ale minimálně můžeme být hrdí na výkony předvedené našimi zástupci a na obrovský posun od jarní části, kde eSuba ukořistila jedinou výhru obou českých zástupců. Tentokrát se ovšem štěstí usmálo na SINNERS a právě oni byli středobodem pozornosti.

Bohužel jim duel proti mousesports nevyšel úplně podle představ. Nedokázali v ani jedné hře využít svých brzkých výhod v podobě dvou First Bloodů a německý celek poté potvrdil své kvality. Jednou z našich útěch může být to, že za mousesports hraje slovenský support Kamil “Kamilius” Košťál, takže alespoň nějakého zástupce naše domácí česko-slovenská scéna skrze play-in část ve svém smyslu dostala. V hlavním fázi máme ještě topaře Jakuba “Dreedy” Viceníka, který hájí barvy španělského celku UCAM Esports Club. Ti patří k evropské špičce, takže budeme doufat, že se jim tentokrát podaří uspět a odnesou si titul z European Masters.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.