Přejít k hlavnímu obsahu

Další dvě místa do finále třetí Guseppe MČR Tour odnáší BRUTE a tým Párači a necrosmoke!

9. 10. 2021 | 21:45 League of Legends Reportáž
Předposlední kvalifikace na Guseppe MČR v League of Legends je za námi a známe další dva týmy, které se ve finálovém víkendu utkají o přímý postup na MČR. Jsou jimi hráči týmů BRUTE a druhého týmu s názvem Párači a necrosmoke, kteří zvládli projít v klidu celou kvalifikací bez větších problémů. Finanční odměnu ve výši 5 000 Kč si odnášejí po výhře ve finále BRUTE.
Třetí kvalifikace je za námi!
Třetí kvalifikace je za námi!
Zdroj: PLAYzone

Šance na kvalifikaci na MČR začínají být složitější každým týdnem a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Překvapením se ovšem staly neúspěchy obou týmů z tábora Inside Games, kteří se opět nedokázali dostat do finále a situace u nich začíná vypadat bledě. Celkově se víkend této organizaci nevyvedl úplně nejlépe vzhledem ke zklamání ve Wild Riftu a také těmto problémům v klasickém League of Legends.

Příští týden nás čeká poslední kvalifikace v rámci třetí zastávky Guseppe MČR Tour. Místo zde je volné i pro tebe, tak neváhej a využij svoji poslední šanci na to, jak zavítat na Guseppe MČR v LoLku. Jediné, co stačí je tým, chuť vyhrávat a samozřejmě nějaký ten skill, se kterým budete schopni se kvalifikovat. Vidíme se příští sobotu!

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.