Přejít k hlavnímu obsahu

Další hráč Sampi našel uplatnění ve světě. Rias nově povede mezinárodní tým Movistar Riders

13. 9. 2021 | 17:18 VALORANT Přestup
Další velký přestup českého hráče do Evropy je tady. Po rozpadu týmu Sampi se jeho bývalí střelci stali zajímavými artikly pro zahraniční trh, jako druhý nachází své uplatnění Rias. Ten nově jako in-game leader tým Movistar Riders.
Rias
Rias
Zdroj: Prima COOL / Sampi

Movistar Riders je zřejmě zajímavou destinací pro české a slovenské hráče. Jako první sem v lednu zavítal Michael 'mikigoalie' Buzek, jehož následoval Norbert 'Dext' Paulovčák. Zatímco český hráč zde vydržel jen tři měsíce, Dext je v týmu dodnes a nyní navíc přivítá dalšího parťáka. Již od konce srpna byl v Movistar Riders na zkoušce René 'Rias' Pitrun, který se o víkendu konečně stal něčím jiným než pouhým stand-inem.

Tento devatenáctiletý hráč poslední rok vedl tým Sampi.Tipsport, který se ustálil jako jeden z nejlepších domácích týmů. Kromě toho Sampi ani jednou nemuseli měnit soupisku, před několika týdny ale bohužel přišel konec a hráči šli vlastními cestami. Štěpán 'Ambi' Beránek se upsal ve Vodafone Giants, se kterými urputně bojoval o postup na Masters Berlin, a Rias je nyní druhým, kdo si našel trvalé angažmá. VALORANT sekci španělské organizace Movistar Riders povede jako in-game leader, což vykonával také v Sampi. Věříme, že si v této roli povede dobře i na své první mezinárodní štaci, kde vedle sebe bude mít Poláky, Španěla a Slováka.

 
Štítky: Rias, Movistar Riders
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.