Přejít k hlavnímu obsahu

Další velký přestup! eReprezentant DRMi10 bude nově hájit barvy ostravské Cryptovy

22. 9. 2021 | 17:20 EA SPORTS FC 24 Přestup
Každoročně si koncem daných vydání FIFA hledají hráči nová angažmá, nebo chtějí upevnit to stávající. To se tento rok nezměnilo a většina hráčů si již vyřídilo nové smlouvy. Na poslední chvíli si kontrakt sjednal i DRMi10, který se stěhuje za Mikim do Cryptovy.
DRMi10
DRMi10
Zdroj: Cryptova

Další ročník českého esportu ve FIFĚ vypadá velice zajímavě již před začátkem. Kartami zamíchalo několik přestupů, které se zdají být nekonečné, a zdá se, že nás čeká nejatraktivnější sezóna, co se týče jednotlivých týmů. K úzké špičce by se díky posilám měl vrátit Entropiq a dalším kvalitním týmem bude Cryptova, do které přestoupil rodilý Ostravák Michal "DRMi10" Drastich. Právě on a Miki se budou snažit dostat mezi elitu.

DRMi10
DRMi10
Foto: eRepre

Nejčerstvější novinou na přestupovém trhu je právě přesun DRMiho, jenž opustil SuperSlavii esports těsně před vydáním FIFY 22. Díky vydařené sezóně ve FIFĚ 21 aktuálně patří k jedněm z nejlepších hráčů v ČR a podle Global Series je dokonce druhým nejlepším českým hráčem. V celosvětovém žebříčku zaujímá 180. pozici. Jeho největší úspěch se udál v minulé sezóně, když se stal, společně s Emericksonem, eReprezentantem a na evropském šampionátu zanechal pěkné stopy. DRMi se může pyšnit výhrou nad DullenMikem, což je momentálně světová jednička, či cenným skalpem nad někdejším mistrem světa MoAubou.

Důvod, proč se rozhodl skončit ve Slavii, je zatím neznámý. Stejně tak se neví, co bude s ostatními dvěma hráči, protože kompletnímu trio naposledy klub na sociálních sítích poděkoval za účinkování ve FIFĚ 21, ale o budoucnosti ani slovo. Až do tohoto týdne tak veřejnost počítala s tím, že společná budoucnost sešívaných bude pokračovat. Cryptova však zjistila situace o statusu volného hráče a neváhala ni vteřinu.

Již dnes od 19 hodin čeká všechny profíky první ochutnávka FIFY 22, avšak jen na deset hodin. Hráči, jenž mají přeobjednanou Ultimate edici, dostanou hru čtyři dny před oficiálním vydáním, tedy 27. září.