Přejít k hlavnímu obsahu

Další změny na domácí scéně, Dynamo Eclot propouští hned tři hráče své sestavy

21. 7. 2021 | 12:57 Counter-Strike 2
Dynamo Eclot před několika týdny přivítali dva navrátilce, tím ale přeměna týmu neustala. Dnes se totiž organizace rozloučila i se zbylou trojicí, v týmu tak zůstávají pouze dva nejnovější členové. Kdo všechno ambiciózní sestavu doplní?
Desty, Mix, Lastík
Desty, Mix, Lastík
Zdroj: Dynamo Eclot

Jméno Dynamo Eclot vpadlo na scénu koncem května, spolu s novým majitelem a investorem se bývalý Eclot Gaming mohl stát plně profesionálním týmem. Ambice například na poli CS:GO tak budou jistě vyšší než kdy předtím, ale až takový zásah do původní sestavy málokdo čekal. S týmem se po původním představení již rozloučili Matěj 'stinx' Štorek a Lukáš 'Majky' Měcháček, nyní v DNE končí i zbylá původní trojice.

Základními stavebními kameny týmu budou Filip 'K1-FiDa' Dvořák a Adam 'ZEDc' Bartko, kteří už zde vybojovali stříbrnou medaili na MČR 2019. Nové tváře však organizace při rozloučení s Dominikem 'desty' Černým, Patrikem 'Lastík' Ptáčkem a Tomášem 'Mix' Bilíkem ještě nepředstavila. Zatím se tedy může jen odhadovat, kdo řady účastníky 1. Tipsport COOL ligy doplní. Nová sezóna totiž pomalu, ale jistě klepe na dveře.

Mezi jarní a letní částí sezóny se až nezvykle vysoký počet týmů rozhodl přestavět kádr, možností tedy v Dynamo Eclot mají několik. Nejvíce se nabízí příchod Víta 'nbqq' Pohlota, který patřil k nejdůležitějším členům loňské a předloňské sestavy. Pokud by DNE chtěli zabrousit i do dalších známých tváří z minulosti, tak by se mohl nabízet i příchod Tomáše 'zyored' Cvanigy, který spolu s Martinem 'MAXX' Smolárem skončil v zahraničí.

Dá se nicméně odhadovat, že vedení organizace už má o posilách jasno, tudíž nás od oficiálního představení mohou řadově dělit klidně pouhé dny.

Zdroj: @dynamoeclot
Štítky: Dynamo Eclot
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.